BY MALENE BIRGER IPHONE COVER – STONEMUSE

BY MALENE BIRGER IPHONE COVER

Den første julegave jeg fik i år, var fra mig selv – from me to me, ikkk! Da jeg endeligt var blevet færdig med julegaverne, d. 23. om aftenen selvfølgelig, købte jeg det her flotte IPHONE COVER i Malene Birger. Jeg er vild med printet, og jeg overvejer allerede at købe en matchende clutch, weekendtaske og meget mere.. Pænt. Jeg fik også et stort gavekort til IKEA, hvor Andreas og jeg også har brugt morgenen. Vi skal til at samle møbler og sætte persienner op. Wish us luck!

Here’s my very first present of the year –  a gift from me to me! After finishing this years shopping list, I wanted to spoil myself a little bit. The beautiful iphone cover is from Malene Birger and can be found right HERE. I just love the print I am already thinking about getting the matching clutch, the weekendbag and more. 

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

13 Comments
    1. Ej, hvor lækkert. Stod også med clutchen i hånden og overvejede at købe den med også. Men jeg stoppede… For nu!

    1. OGså her! Synes ikke det var så flot, bare et par uger siden men nu elsker jeg det :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.