BOX FROM HELSAM – STONEMUSE

BOX FROM HELSAM

Uh, det er svært at komme i gang med at blogge igen efter en fed juleferie med masser af mad, vin og snaps! Håber jeres har været ligeså god? Heldigvis havde jeg et spændende møde nede i byen i morges, så jeg kunne komme dejligt tidligt op og i gang med hverdagen igen. Da jeg kom hjem, lå der en lækker pakke fra HELSAM med en masse gode sager som Quinoa, Chia frø, tørrede hindbær, kosttilskud og en masse andet – perfekt, efter en uge med masser af tung mad! Har I forresten fået tjekket ZARA’s udsalg ud?? Jeg har allerede købt a little something something til mig selv.

Uh, it’s been hard to start blogging again after a good Christmas holiday day with plenty of food, wine and snaps. Have you all had a good Christmas holiday? Anywho, this morning I received a box filled with all of the goodies from above – pretty perfect after a week with ALOT of food. BTW, have you checked out the Zara sale yet? I have already bought something for myself!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

3 Comments
  1. Hvor ser det lækkert ud.!
    – Måske du kunne smide lidt inspiration ind, hvor nogle af tingene er ingredienser?

    Må vist hellere smutte fordi Zara :)

    /C

Leave a Reply

Your email address will not be published.