BOLIG INSPIRATION | SMÅ KØB TIL LEJLIGHEDEN SOM GØR EN STOR FORSKEL

Hvis det stod til mig, så ville jeg købe nye møbler hvert halve år, men det er en lidt dyr affære, så jeg må nøjes med at opgradere med nogle mindre køb. Det seneste år, der har jeg samarbejdet med Moodings, som er den eneste bolig-shop, som jeg tjekker regelmæssigt og køber fra. Deres levering er lyn-hurtig (hvilket er noget er det vigtigste når det kommer til webshops) og er shoppen bare virkeligt pæn – ja – mine øjne elsker at scrolle shoppen igennem.

Læs også: Få et lille kig ind i vores nye stue

Seneste levering fra Moodings  var det her billede fra Bygarmi, som jeg har luret på lidt for længe. Heldigvis var den ligeså flot i virkeligheden, som på billedet derinde, så den kom i ramme med det samme og blev placeret i køkkenet. Til at starte med. Jeg er lidt i tvivl om hvor der er plads til den, for vi har RIGTIGT meget på væggene og jeg har faktisk en ny-leverings af plakater og rammer på vej, men, jeg skal nok finde et godt sted.

I pakken var der også den sejeste betonlampe fra Menu. Det er en også en ting, som jeg har luret på lidt for længe, men denne måned fik jeg endeligt taget mig sammen til at klikke den hjem, og den er heldigvis virkeligt pæn! Hvordan den ser ud, ved jeg dog ikke endnu, da jeg stadig ikke har fået fundet en pære, men det er jo bare typisk mig. Anywho, nedenfor har jeg samlet nogle af mine favoritter. Jeg er vild grøn og lyserød for tiden og det bærer collagen vist også præg af.

Læs også: Et indlæg om en pæn, pæn skammel (oh yes)

Ferm Living tæppe
Bygarmi plakat
AYTM pude
Ferm Living skammel
AYTM vase
Ferm Living lysestage høj
Ferm Living lysestage lav

Indlægget indeholder affiliate.

Små køb til lejligheden som gør en virkeligt stor forskel

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.