Bolig indretning, personlige smykker og lidt om den røde tråd (som er så pokkers vigtig)

Godmorgen og god weekend! Hermed endnu et lidt langt indlæg fra mig af, men altså, når man er inde i en god periode med masser på hjerte (og god billede karma, it’s a thing) så er det med at udnytte det! Hovedet er godt nok lidt tungt efter vores besøg på Canblau i går (se lige hvor SMUKT og lækkert det var ovre på instagram) men jeg havde lige brug for en lørdag morgen foran computerskærmen alligevel.

Anyway, i dag, så skal det handle om bolig indretning og personlige smykker. Det er egentligt lidt ærgerligt, at mit interview med boligmagasinet ikke er kommet ud endnu, for så kunne jeg henvise til det, som jeg kommer ind på nu – men altså, når det kommer til tøj og boligindretning, så har jeg ikke et decideret tema, men jeg går meget (MEGET) op i at der er en rød tråd i alt hvad jeg gør. Alt.

Læs også: Nem morgenmad uden tilsat sukker og endnu en chia-grød

Mit udtryk: tag det billede. Vi får gæster om lidt!

Den røde tråd kommer til udtryk i min bolig, i det jeg spiser, i det jeg har på, på mine sociale kanaler (det er vildt, hvor meget man kan gå op i det, men det gør jeg altså og det er slet ikke så skørt, som jeg kan fornemme at det lyder) og i mine smykker. Da jeg faldt over denne nye halskæde med et ‘a’ på, så vidste jeg, at jeg måtte klikke den hjem med det samme. Smykke kollektionen, som den er en del af hedder ‘Archetypes by DESIGN LETTERS’ og er med søde charms – og med de personlige bogstaver, som vi kender DESIGN LETTERS for.

Jeg lyder sikkert helt skør, men selvom det blot er et lille, smukt smykke, så vidste jeg, at den ville passe lige ind hos os. Smykke-kollektionen er baseret på Arne Jacobsen’s Vintage ABC fra 1937 og vi har allerede nogle ting fra DESIGN LETTERS, såsom disse smukke kopper – de er også med initialer, selvfølgelig, så et smykke med et ‘a’ måtte jeg bare have.

Læs også: Før og efter – et par billigekøkken opdateringer, som har gjort en KÆMPE forskel

En anden ting, som passer ind i hele det med her med den røde tråd, er denne tavle, også fra DESIGN LETTERS. Tavlen er et nyere bekendtskab, men det er jo verdens sejeste koncept. Andreas og jeg vil f.eks. gerne købe en projekter i den ene stue, så vi kan holde movie nights and what not med tema aftener og masser af mad. Der er tavlen jo perfekt til at vise hvad temaet for aftenen er, og hvis man elsker Instagram ligeså meget som jeg gør, så er mulighed for at lave en masse seje quotes til sine billeder.

Lige nu der hænger vores LETTER BOARD over sengen og om ‘always tired‘ giver god energi eller ej i forhold til nattesøvnen, ved jeg ikke, men det er sådan vi ofte har det. I hvert fald hver gang alarmen går i gang.

Læs også: En hyggelig bryllupsgave idé(eller indflytter gave til typen som er lidt extra)

Nu vil jeg lukke computeren ned og hoppe ned efter birkes somewhere. Jeg vil gerne forbi Briancon men Andreas synes, at de er for fancy, så nu tror jeg bare at vi svinger forbi kiosken på hjørnet. Hav en skøn søndag!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Apropos Boligmagasinet, så har jeg netop set deres artikel på dig – den er blevet super fint, og så får man et lille gensyn med alle dine fine stilleben fra Instagram, som altid er inspirerende, tak!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.