Blogland: interview med Mia Gardum

Som noget nyt, så vil jeg hver uge tage en lille ‘snak’ med en sej og inspirerende blogger fra Blogland. Jeg har allerede fået snakket med SÅ mange forskellige bloggere (de svar kan I sgu godt glæde jer til) og første interview her er med smukke Mia Gardum, som blogger på GARDUM. Mia er den der irriterende type, som altid ser smuk ud på sine billeder og så er hun endda også skideflink. Læs med:

Hey Mia! Tak fordi ville være med. Vil du ikke, helt kort, beskrive dig selv og din blog?
Mit navn er Mia og jeg blogger på GARDUM. GARDUM er en mode- og livsstilsblog, som beskæftiger sig med alt fra dagens outfit, skønhed, kultur og madlavning blandet med personlige indlæg.

Hvordan tager du din kaffe?
Sort. Altid sort. Og helst en americano, hvis det er muligt?

Kan du huske hvilken blog du læste først og hvorfor?
Trines Wardrobe! Hun boede på det tidspunkt også i Aarhus, og jeg blev fuldstændig starstruck, hvis jeg gik forbi hende på gaden. Jeg følger hende stadig, men mest af ren nostalgi og  respekt for alle de seje ting, hun har opnået – vores stil er nemlig ret forskellig i dag.

Hvor mange billeder tager du for at bruge ét på Instagram?
Det kommer an på hvilken slags billede, det er! Hvis det er af ting tager jeg omkring ti stk. og bruger derefter hundrede år på at vælge hvilket af de næsten fuldstændigt identiske billeder, som gør sig fortjent til at blive delt på Instagram. Hvad angår selfies, vil jeg slet ikke komme ind på, hvor mange, det kræver. Det er simpelthen for pinligt!

Hvad fik dig til at starte med at blogge?
Jeg havde drømt om at blogge i mange år, men kom først rigtig igang efterm jeg startede på universitetet, hvor jeg manglede kreativ stimulans og ditto udfoldelse. Bloggen blev produktet heraf, og jeg har ikke fortrudt det ét sekund siden!

Hvad giver den bedste følelse: ualmindeligt god lagengymnastik eller at dit billede får sekshundrede likes på Instagram?
Dips på lagengymnastik!

Hvad ville du mindst kunne undvære: mobil, computer eller kamera?
Mobilen – den er jo lidt en hybrid af både computer og kamera.

Hvordan så det første outfit du postede ud?
Meget simpelt; et par sorte skinny jeans, et par grove sorte læderstøvler, en sort vintage kaninpels og en vintage lædertaske. Egentlig ikke så slemt, når man sådan lister det op, men jeg ser simpelthen så ung og utilpas ud på billederne, at jeg helst undgår dem! (Dem må jeg hellere få tjekket ud.)

Hvad er din guilty pleasure?
Disney-Musik. Jeg har en playliste, som jeg næsten ALTID sætter på om morgenen, når jeg går i bad. Undskyld roomies!

Blogger du stadig om 5 år? Og hvordan tror du at din blogs udtryk ser ud der, hvis du stadig er i gang? 
Jeg kommer helt sikkert til at være tilstede på sociale den ene eller den anden måde om fem år. Jeg ved dog ikke helt, hvordan fremtiden for blogmediet ser ud til den tid – alting går så stærkt lige nu eksempelvis på YouTube – og måske der er platforme til den tid, som vi ikke kender til i dag endnu. Men jeg kommer ihvertfald til at dele på den ene eller den anden måde – det er jeg sikker på!

Tusind tak fordi du ville være med, Mia! I næste uge, har jeg endnu et blog-interview klart til jer, så husk endeligt at tjekke ind igen. Hav en fantastisk (og kold) aften!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.