Blogland: interview med Marie Jedig

Det er torsdag og det er tid til endnu en omgang ‘Blogland’ hvor jeg hver uge interviewer en sej blogger fra det store Blogland i Danmark. Denne gang har jeg taget fat i Marie Jedig, hvis blog jeg har læst med på siden den spæde start. Hun er upfront med at hun gerne vil, og det gør hun sgu også, leve af sin blog. Det er virkeligt inspirerende. Læs med:

Hey Marie! Tak fordi ville være med. Vil du ikke, helt kort, beskrive dig selv og din blog?
Jeg hedder Marie, er 24 år gammel og bosiddende i København. Min blog mariejedig.com har eksisteret i fem år, og er en modeblog med fokus på æstetik, kultur, og selvfølgelig mig som person.

Hvordan tager du din kaffe? 
Enten sort, som man gør i Holme-Olstrup, hvor jeg er fra – eller med en lille sjat minimælk, så den bliver drikkeklar hurtigere.

Kan du huske hvilken blog du læste først og hvorfor? 
Anywho-pigerne dominerede blogscenen i “gamle dage”, og var også første blog, jeg selv læste. De havde super god smag, og præsenterede et liv, jeg kun kunne drømme om i mine Næstved-gymnasiedage.

Hvor mange billeder tager du for at bruge ét på Instagram? 
Af items eller omgivelser, måske fem. Af selfies eller outfits, måske 20! Hehe.

Hvad fik dig til at starte med at blogge? 
Jeg ønskede at dele mine tanker om mode, og at finde et community med samme passion som mig. Blogging syntes værende den perfekte platform for dette.

Hvad giver den bedste følelse: ualmindeligt god lagengymnastik eller at dit billede får over ottehundrede likes på Instagram?
Intet slår god lagengymnastik.

Hvad ville du mindst kunne undvære: mobil, computer eller kamera?
Mobil! Med mobilen har du både en minicomputer og kamera med dig – særligt fordi jeg er ejer af en gigantisk iPhone 5+

Hvordan så det første outfit du postede ud?
Hundrede procent taget ind i et spejl med min daværende skodteleton, hehe.

Hvad er din guilty pleasure?
Jeg har ikke andet end guilty pleasures.

Blogger du stadig om 5 år? Og tror du, at din blog har skiftet form og udtryk der? 
Det tror jeg. Men hele blogmediet flytter sig langsomt mod Instagram – og derfor tror jeg, at blogging som medie ser helt anderledes ud end i dag. Forhåbentligvis er jeg mor til den tid, så mon ikke der vil snige sig lidt babysnak ind løbende.

Tusind tak fordi du ville være med, Marie! Super gode svar. I næste uge, har jeg endnu et blog-interview klart til jer, så husk endeligt at tjekke ind igen. Hav en fantastisk dag!

Læs også: interview med Mia Gardum.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.