Blogging er næsten blevet for kedeligt ( … og nu mangler jeg sgu din hjælp #help)

Blogging. Åh. Så er krisen her sgu igen. Eller hvad man skal kalde den. Som du måske ved, så har jeg det med at kaste det hele op i luften, når der sker noget nyt omkring mig. Det sker typisk når jeg får det hele lidt på afstand. For eksempel, når jeg har været på ferie og væk fra the game. Eller. Når Andreas og jeg snakker om fremtiden og om hvordan vi håber på at den skal se ud. Det bruger vi meget tid på lige nu, da vi har fået en mulighed for at gøre noget andet med vores boligsituation. Jeg har hentydet til det et par gange på Instagram, men før noget er helt, helt aktuelt, så er det ikke rigtig nogen grund til at uddybe det. Vi er også i fuld gang med at kigge på investeringer og andet, som kan være med til at sikre og forsøde vores fremtid. Åh. Det hele er sgu oppe og vende.

Den årlige krise

Andreas blev færdiguddannet forrige sommer og han fik job med det samme. Mega nice. Nu har han skiftet arbejde og det er først nu, at det føles som om at han har et voksen-arbejde. Også mega nice. Min forretning kører og jeg er simpelthen så stolt af at BOOM er blevet taget så godt imod. Vi startede i januar fra, helt fra bunden, og det er gået over al forventning. Det hele spiller sådan set. Alligevel, så er der en masse tanker, som flyver rundt i mit hoved. Lige nu, så er Andreas og jeg et eller andet underligt sted midt i mellem det hele. Er vi blevet for gamle og for stuck i vores liv til at sige: “Hul i det” og tage et halvt år til New York. Jeg ved ikke om det er det jeg vil, men jeg vil fandme gerne have muligheden for det.

Læs også: 7 serier på Netflix (som jeg troede var dårlige men faktisk var ret FANTASTISKE)

Er blogging for kedeligt?

At være så navlepillende som jeg er lige nu, er så pisse priviligeret. Det er ikke alle der kan det og det ved jeg. Men. Blogging er blevet kedeligt. For mig. Det er nok det, som jeg er kommet frem til de seneste mange dage. Det hele kører på skinner og det er er second nature for mig at udgive indhold. Jeg vil gerne bygge mere på. Udfordre mig selv. Prøve noget nyt! Blogging er altså ikke kedeligt, kedeligt. Jeg elsker stadig mediet og mener 100% at det også er et vigtigt medie i 2020. Det skal jeg dog nok uddybe i et andet indlæg.

Hvordan pokker kommer jeg videre herfra. Er det her bare en standard “krise” som de fleste får når man når nogle bestemte mål – og måske misser nogle andre? Jeg elsker stadig det, som jeg laver og du kan tro, at jeg glæder mig til at stå op hver dag, men lige nu fylder en masse tanker.

Læs også: De 11 bedste og mest binge worthy podcasts (2019)

Her skal jeg bruge dig

Andreas går karrierevejen og jeg må hellere steppe up my game. Ved ikke lige hvordan man oversætter det – men jeg ved, at jeg skal bruge andre til dig hjælpe mig. Jeg har brug for mennesker, som er bedre end mig til en masse forskellige ting. Jeg skal bruge dig! Det er ikke for at diskriminere, men kunne gad virkelig godt høre fra dig, hvis du er en sej kvinde, som kan hjælpe mig med nogle af de her ting, som jeg kommer til at remse op nu. Jeg er på alle medier, så skal du bare hive fat i mig… et eller andet sted. Skriv i kommentarfeltet, på mail, på Instagram eller læg et brev i min postkasse. Jeg tjekker det hele og ser frem til at høre fra dig! Du skal ikke kunne det hele, men er der noget på listen, som du tænker, at du kan hjælpe mig med, så hit me up! 

 • Opsætning af simpel webshop
 • Skyde og redigere videoer som performer på IGTV
 • Opsætning og udgivelse af nyhedsbreve (som blir’ åbnet)
 • Sparring (hvis du selv er selvstændig, f.eks.)
Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
 1. Det lyder super spændende. Jeg er altid klar på noget sparring, hvis du har lyst. Jeg er selvstændig interiør stylist og synes det kunne være spændende at dele ud af erfaringer, med en some ekspert som dig
  Jeg kan også godt arbejde lidt med nyhedsbreve, men er ikke ekspert inden for det.
  Skriv gerne til mig på C@decorstudio.dk eller insta -@decorstudiodk

 2. Hej Michelle, ved ikke om det er aktuelt, men jeg er freelance oversætter (bor og arbejder med tekstopsætning og grafisk design i USA) og ville nemt kunne hjælpe dig med tekst-oversættelse til engelsk – jeg kunne forestille mig du har masser af udenlandske læsere, specielt på dine rejse-indlæg som personligt er mine absolut YNDLINGS her på stonemuse.dk. ALSO – jeg er også gammel ikast-pige så WHAT UP! ;)

  asmdamstagram på insta, du skriver bare! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.