BLOG INTERVIEW: CATHRINE URHAMMER

Så er det mandag, og jeg er klar med endnu et interview af en lækker blogger. Første gang jeg faldt over Cathrine’s fine blog var faktisk gennem Google, da jeg ledte efter en bomberjakke (det er den på det sidste billede her i indlægget), som var udsolgt i butikkerne. Jeg klikkede ind på hendes blog, sendte hende en mail hvori jeg spurgte om jeg ikke måtte købe jakken af hende og jeg fik selvfølgelig et nej – men –  jeg har læst med på hendes blog lige siden. Find interviewet nedenfor;

Hey, Cathrine. Vil du ikke beskrive dig selv og din blog?
Jeg hedder Cathrine er 23 år og blogger på CATHRINEURHAMMER.DK.
Jeg læser Multimediesigner, arbejder i Magasin på Kgs. Nyorv og har arbejdet som freelance stylist for ALT for damerne i 2 år. Min blog er mit frirum og et sted jeg har mulighed for at være kreativ og dele ud af tips, trends eller drømmekøb.

Hvordan opstod din blog?
Åhhh – long story ;-) For at gøre en lang historie kort:
Startede med at blogge i 2010 på min blog Golddustandbubbles, efter et år kom min bedste veninde med på bloggen og vi blev en del af Bloggers Delight. Golddustandbubbles havde vi i ca. 2,5 år før vi valgte at splitte op og lukke bloggen ned. Jeg havde simpelthen fået nok af blogs og havde brug for en pause og et pusterum. Min gamle blog var meget mere personlig end CATHRINEURHAMMER.DK og det kan selvfølgelig både være godt og skidt. Men jeg fandt hurtigt ud af med mig selv, at hvis jeg skulle starte igen, skulle det ikke komme så tæt på. Den beslutning, er jeg stadig den dag, i dag rigtig glad for.

Hvordan vil du beskrive din personlige stil?
Ekletisk, casual, tidsløs og en smule legende.

Hvor finder du inspirationen til dine blogposts?
Jeg elsker at kigge ud af vinduet eller sidde på en café og se på livet og menneskerne på gaden.
Mine veninder inspirerer mig, og så er jeg (lidt for) stor fan af Instagram.

Hvilket outfit fungerer altid for dig?
Sorte trousers, slip ons og en t-shirt.  Og så supplerer jeg gerne med en farvet taske, et par store solbriller eller et printet tørklæde. Jeg har ikke noget imod at skille mig ud. Men går alligevel altid efter dette ordsprog min søde mor har lært mig: “Alt med måde.” Det er fantastisk og kan bruges i så mange andre sammenhænge.

Hvad er det med blogmediet som du finder spændende?
Muligheden for at dele tidens tendenser med hinanden. Vi fortolker dem alle sammen forskelligt og det fantastisk at se på og læse om. Jeg må tilstå jeg er dybt afhængig. Ved ikke hvad jeg ville gøre hvis Bloglovin en dag blev lukket ned.

Har du nogensinde iført dig noget, hvor du i dag tænker “what the fuck”?
Ha ha.. Ondt spørgsmål. JA – klart.. Tror jeg har en hel periode i mit teenageliv hvor det stak helt af. Hvis jeg nævner butikken  “smilende sussi” er der måske nogle der ved hvad jeg snakker om? Butikken på strøget med alverdens farver, sommerfuglebælter, kæmpe øreringe og flippede tørklæder.. Og så miksede jeg det med Diesel bukser og farvede Mads Nørgaard bluser og kawasaki. Den stil vil jeg helst ikke mindes om!

Del noget bloglove, hvilke blogs læser du selv?
Jeg læser RIGTIG mange blogs. Men jeg vil gerne fremhæve tre blogs som har fanget mit opmærksomhed på det sidste; JONNABERGH, MADELEN DE LA MOTTE og VIOLA.

Husk at besøge Cathrine Urhammer lige HER.

TUSINDE TAK, fordi jeg måtte udspørge dig Cathrine, og jeg håber at I endnu engang blev inspirerede derude. Husk at tjekke ind igen, næste mandag for jeg har endnu en blogger klar – ellers kan I læse interviewet fra sidste mandag lige HER. Hav en dejlig dag!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

12 Comments
  1. Hun er klart også en af de bloggere, jeg virkelig nyder at læse med hos! Fedt lige at finde ud af, hun læser på den uddannelse, som jeg lige selv har søgt ind på :D Tak for endnu et godt indlæg, bliv ved med dem! :)

    1. Sejt, har lige afsluttet den uddannelse også ;)

      Og tak, det vil jeg blive ved med!

  2. Hun er pretty cool.. Apropos jakken, mener jeg man stadigvæk kan finde den på HMs hjemmeside hvis den er derfra… Har lige bestilt en bomber der ligner den….

Leave a Reply

Your email address will not be published.