Blender muffins siger du? Ja, de er super nemme at lave og smager så godt

Godmorgen! Har I en god påske? Min har været så langsom, at det næsten ikke er til at forstå, men det har været så dejligt at komme foran med et par ting, herhjemme. Andreas og jeg har haft nogle langsomme dage, hvor vi har spist masser af mad, jeg har testet nogle opskrifter og så bookede vi en tur til Hamborg, sådan helt spontant, fordi vi var lidt trætte af at vi ikke fik booket en rejse, de her påskedage. Vi smutter til Hamborg på fredag og jeg glæder mig!

 

I dag, deler jeg en  ret nem opskrift på muffins, hvor alle ingredienserne bare skal smides i en blender og vupti, efter blot 12 minutter i ovnen, så er de færdige og klar til at blive spist. Måske I endda har alle ingredienserne i skabene?

 

 

 

De her muffins er mushy og gushy (yes, that’s real words) og så smager de simpelthen så godt. De indeholder ikke raffineret sukker og er kun sødet med banan, men alligevel er de dejligt søde i det! Da jeg lavede dem for første gang, var jeg i tvivl om de ville vokse og blive luftige, men det bliver de og fordi de ikke er særligt usunde, kan man tillade sig at spise dem all the time.

 

Videoen forklarer ret godt hvordan de skal laves, men vil I hellere se opskriften i almindelig tekstform, så læs med lige her og vil I se resten af mine ‘mig og min mad’ videoer, så følg med lige her. På ‘mig og min mad’ kanalen bliver der flere gange om ugen delt nogle ret lækre video opskrifter fra mig og en seje håndfuld bloggere, som er lige til at gå til. Mums!

 

Udgivet i samarbejde med SuperBrugsen.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
  1. Jeg beundrer virkelig din måde at få sponsorerede indlæg/samarbejder til at falde naturligt på din blog. Du er en af de få jeg følger der virkelig formår at få det til at passe ind uden at man føler det er en reklame!

    – Og de muffins ser virkelig lækre ud! :-p

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.