This and that

Her er et lille sneak peek af et længere indlæg jeg er ved at skrive. Har nemlig fundet et nyt yndlingsspot i byen med masser af varme, dejligt lys, billig mad og knaldgod kaffe – men meget mere om det senere. Jeg ville nemlig bare tjekke ind og fortælle jer, at jeg sælger ud af min alt for store garderobe nede i Mølleparken på søndag (fra kl. 10-15) og jeg håber at I vil kigge forbi for at gøre et kup hos mig. De lover at vejret skulle blive lækkert, der vil være en masse billige loppefund, røde sodavand’er, god kaffe, VW Café og pølsevogn. Find eventet på Facebook her og så ses vi på søndag, ikke?

Here is a little sneak peek of a longer post I’m writing. I have found a new favorite spot in town with lots of light, cheap food and lots of coffee – but more on that later. I just wanted to tell you guys that I am selling out from my closet this sunday – find the event here and I hope to see you all there. 

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.