Besøg på Kowloon

Anmeldelse_Kowloon_Aarhus Anmeldelse_Kowloon_Aarhus_2Kowloon, er en af mine yndlingssteder i byen og jeg er forbi én gang om ugen, mindst. Og jo man kan lave lige så god eller bedre asiatisk mad derhjemme – men skal det gå hurtigt og har du en halvtredser på lommen, så er Kowloon helt sikkert et besøg værd. Og det er selvfølgelig den på banegården jeg snakker om! Det er den bedste og jeg føler mig sgu hjemme på den. Har I været forbi endnu?

Kowloon is one of my favorite places to eat when you want something, good fast and cheap. Have you stopped by Kowloon, yet? If you haven’t, then you must.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Might contain adlinks

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments
  1. Den har jeg slet ikke hørt om før, men det kan da være jeg skulle prøve det næste gang den skal stå på nem mad :)

  2. Jeg har faktisk været der nede før, men var ikke imponeret. Kan du måske anbefale nogle retter?

    1. Jeg har faktisk ikke prøvet så mange retter men bestiller altid Photo Tai og Ribbensteg med pak choi :)

      De er gode!

  3. Et af mine favorit spisesteder! Min standardmenu er kylling med peanutbutter sauce & pho til hovedret!
    MUMS.. Min indre asiatiske side kommer altid frem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.