De 7 bedste programmer på HAYU

bedste programmer på HAYU

Hermed min guide til de 7 bedste programmer på HAYU. Man kan kalde det en lille guide til HAYU, som er en… Ja. Det er vel en form for reality TV platform med en masse programmer, som man egentlig sagtens kunne undvære, men som er virkelig gode, hvis man bare gerne vil slå hjernen lidt fra. And don’t we all, sometimes? Læs med nedenfor.

De 7 bedste programmer på HAYU

Jeg ved ikke hvor mange der rent faktisk kender og bruger HAYU, men den er i rotation hos os og har været det lige siden at platformen kom til Danmark for et par år siden. Jeg har ikke set danske film eller serier i over 10 år (jo, Hammerslag, lol) så jeg kender ingen danske film, eller skuespillere for den sags skyld, men spørger du mig om kendte, amerikanske reality deltagere, så er der stor chance for at jeg kender dem! Lol. Andre, som er med mig her?

Oversigt over gode programmer på HAYU

Let’s get to the shows. Det er, ærligt, ikke verdens bedste eller mest intuitive platform, men der er altså gode ting at finde derinde. Nedenfor har jeg samlet mine 7 favoritter, som får en anbefaling med på vejen. Som du måske kan fornemme, så kan jeg godt lide garbage TV og jeg er ikke bange for at indrømme det!

Top Chef

Et af de bedste programmer på HAYU. Vi elsker Top Chef. Intet mindre. Er du foodie og elsker du konkurrence programmer, så er denne serie lige noget for dig! Helt kort, så er det “Chef porn’ hvor man følger en håndfuld talentfulde kokke, som konkurrere om at lave den bedske ret, i hvert afsnit. Det går hurtigt og man bliver virkelig grebet. Lige nu kan du også se de første sæsoner på Netflix (de er vildt gamle) og se om det er noget for dig.

The Real Housewives of Orange County

The one that started it all. Hvis du ikke kender ‘Real Housewives’ så er det også på tide. Serien handler om ‘rige’ kvinder i forskellige byer. Det lyder dumt men deres liv er fyldt med drama og det er altså bare spændende at se. The Real Housewives of Orange County startede tilbage i 2006 (!) og er still going strong.

The Real Housewives of Beverly Hills

Oh yes. Endnu en ‘Real Housewives’ serie. Der er, som med alle andre Bravo programmer (det er dem som har skabt de fleste programmer på denne liste, hvis ikke alle) en hulens masse spin-offs. Der er mange at vælge imellem, så jeg ville lige komme ind på hvilke jeg allerbedst kan lide. Real Housewives Beverly Hills er fuldstændig ligesom Orange County men så alligevel ikke. Det er også bare god, og kvinderne i denne by, er ligeså skøre! 

Læs også: Opskrift på verdens bedste veganske curry (intet mindre)

bedste programmer på HAYU

The Real Housewives of New York

The Real Housewives of Orange County, Beverly Hills og New York er de bedste indenfor ‘Real Housewives’ programmerne. Hands down. Når du har set alle sæsoner af ovenstående, så skal du kaste dig over New York. Det er på østkysten og har en helt anden ‘vibe’. 

Vanderpump Rules

Vanderpump Rules er sindssygt og bare så godt. Bravo laver, som sagt, rigtig mange spin-offs og Vanderpump Rules er ingen undtagelse. I Real Housewives of Beverly Hills kunne man længe følge Lisa Vanderpump og hendes restaurant, SUR.

Der havde hun en masse smukke, unge mennesker ansat, som var så crazy, at de fik deres eget program – og det er den restaurant, som Vanderpump Rules handler om. I det program, så følger man personalet på den populære restaurant i Hollywood. Og ja! Vi har selvfølgelig spist der, da vi var i Los Angeles for et par år siden. Vi var der under Happy Hour og det var faktisk ret godt! Vi spottede dog ikke nogen, som vi gerne ville se. Nå men altså. Vildt god reality serie og forleden faldt jeg over første afsnit igen og det holder altså stadig.

Million Dollar Listing New York

Jeg elsker alt som har noget at gøre med indretning og bolig. Og lidt drama. Og det er lige præcis hvad du får her. I serien følger vi en håndfuld ejendomsmæglere i New York. Jeps! Det er det, som serien handler om, men det er altså bare så nice at se lækre boliger og en masse (sikkert ikke ægte) drama. Start med et afsnit og se om du ikke bliver hooked

Very Cavallari

Hvis du så ‘the Hills’ dengang way back, så kender du måske Kristin Cavallari. I dag, så har hun fået en masse børn og er flyttet til Nashville i Tennessee. I programmet, så følger vi hende imens hun er ved at skabe en virksomhed og skal holde styr på hendes nye ansatte. Hendes mand er tidligere NFL stjerne og er nu pensioneret. Han er the real star of the show, hvis du spørger mig.

Hvad med the Kardashians? 

Gider ikke engang komme ind på Keeping up with the Kardashians, fordi den serie kender alle, men du kan finde alle sæsoner og alle spin-offs af serien på HAYU. Så er du nysgerrig eller mangler du nogle sæsoner, så kan du se det hele derinde. Personligt, så synes jeg, at serien startede godt, men endte med at blive lidt (alt) for scripted i de senere sæsoner – men du kan altså se alle afsnit på HAYU, hvis det skulle friste.

Sådan der! Det var min guide til de bedste programmer på HAYU. Lad mig endelig høre om der er et random program, som jeg skal kaste mig over. Du kan skrive her eller ovre på Instagram. Ligesom med podcasts, så er jeg altid på jagt efter gode ting at se! Vi ses

Feel free to share

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
9 gode loppemarkeder i Aarhus (og omegn)
Lidt om barsel som selvstændig (en tankestrøm om penge og offline tid)
Opskrift på nem fried chicken
Sådan kan du tage ENDNU bedre billeder + mine 5 tips til et flottere Instagram...
Min nemme opskrift på kylling i teriyaki sauce (it’s so damn good)
Opskrift på peanutsauce (som kan spises til ALT)
Asiatiske restauranter i Aarhus (7 steder som du SKAL kende)
Panko nuggets (med soja mayo) *oMg* #1