De 5 bedste podcasts i 2022 *both new and old*

Bedste podcasts i 2021

Bedste podcasts i 2021. Intet mindre. Jeg tænkte, at det var på tide med en podcast opdatering. Der er lidt af hvert (eller…) på denne liste, men de har alle det tilfælles, at de er svære at slukke for. Jeg lytter naturligvis stadig til de her: De 11 bedste og mest binge worthy podcasts som du skal have lyttet til i 2021. Classics. De her fem, er jeg først begyndt at lytte til nu her. Hvis du synes, at der er en podcast, som mangler på listen, så let me know. Jeg er altid. Som i altid. På jagt efter nye ting at lytte til!

Bedste podcasts i 2021

Okay. Jeg ved ikke hvorfor de er spooky podcasts er i overtal denne gang. Jeg tror, at det er fordi, at verden er lidt uhyggelig for tiden – og så er det bare dejligt, at blive skræmt af noget andet. Giver det mening? Oh well. Lover at afslutte listen med en podcast, som er knap så uhyggelig. Anyway. Nu til min liste med de bedste podcasts i 2021:

5. Ghosts in the Burbs

Denne podcast er helt ny for mig, men jeg har allerede slugt en masse afsnit! Podcasten handler om Liz Sower som bor i Wellesley, Massachusetts i USA. Hun går hjemme med sine børn og for at tænke på noget andet, så hænger hun en seddel op på biblioteket. På sedlen efterspørger hun spøgelseshistorier, som hun deler så anonymt på sin blog – og nu på podcast. Den er vildt godt og alle historier er helt forskellige. Det er én lang (fiktions) historie, så du skal starte fra afsnit 1.

4. Radio Rental

Okay. Radio Rental har nok det sejeste lydbillede, som jeg er stødt på. Som lytter, så bliver man ledt ind i en gammel videobutik og der finder man nogle gamle bånd. De bliver sat på – og i hvert afsnit, så får man fortalt en lille håndfuld uhyggelige historier. Båndene indeholder interviews med de personer, som de uhyggelige ting er sket for, og uh bby, det er altså bare så godt lavet. Giv det det lyt og lad mig høre hvad du tænker om Radio Rental!

3. Lets Not Meet

En favorit og en af de bedste podcasts i 2021. Ægte uhyggelige historier fra Reddit. Jeg er en geek og tilbringer meget tid på det site, men jeg har holdt mig væk fra denne tråd, så jeg kunne få historierne læst op i stedet. Oplæseren i denne podcast fortæller rigtige og uhyggelige historier i hvert afsnit. Alle historier er som sagt ægte (så ægte som det nu kan være på et medie som Reddit) og så er de uhyggelige på hver deres måde. Det er ikke spøgelseshistorier eller noget i den dur, men rigtige og uhyggelige oplevelser hvor afsenderen afslutter deres opslag med… “Så til dig, som hev i mit håndtag, imens jeg gemte mig under vindueskarmen, let’s not meet.” 

Læs også: 5 gode genbrugsbutikker i Aarhus (hvor jeg har fundet LABRE sager)

Bedste podcasts i 2021

2. Maintenance Phase

Virkelig et nyt bekendtskab for mig, men jeg bliver så glad hver gang, der lander et nyt afsnit i min podcast app. Podcasten handler om… Ja. Jeg har egentlig lidt svært ved at være sådan helt kort og konkret, så det nemmeste er vist at dele værternes egen forklaring: “Every other Tuesday, Michael Hobbes (You’re Wrong About) and Aubrey Gordon (Your Fat Friend) debunk the junk science behind health & wellness fads, and decode their cultural meaning.”

Giver det mening? Sikkert ikke men tjek dem ud i din podcast app og se om det enkelte afsnit’s emne ikke er noget for dig. Afsnittene er lange og gennemarbejdede – og elsker du popkultur, så er det her en podcast for dig. Man kan sige, at de snakker om ting, som jeg ikke kan snakke med andre om – fordi hvem kender overhovedet Rachel Hollis? Det gør jeg!

1. Heavyweight

Jeg tænkte, at det var passende at afslutte denne liste med en ægte feel good podcast! Den er så random men jeg elsker de helt forskellige afsnit og måden den er bygget op. Man ender altid et helt andet sted end forventet. I podcasten hjælper Jonathan Goldstein sine gæster med… alt muligt, faktisk. Det kan nemlig handle om alt. Afsnittene kan handle om alt fra traumatiske oplevelser til små diskussioner mellem ældgamle venner. Han tager blødt fat om det hele og forsøger at komme med en løsning. Hvis det giver mening? Åh. Bare sæt den på og giv dig til at støvsuge (med headphones of course) eller sådan noget – og lad den langsomme historie udfolde sig.

Bedste podcasts i 2021

Således! Det var mit bud på gode podcasts i 2021. De er ikke alle sammen fra i år, men det er alle sammen nogen, som jeg er begyndt at lytte til efter årsskiftet. Husk at følge mig på Instagram (@stonemuse is the name) hvor jeg løbende deler små podcasts tips og meget meget mere. Vi ses derinde!

Feel free to share

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Hele vores flytteproces (salg af ejerlejlighed) del 1
Den bedste dyppelse til friske forårsruller (min version af vietnamesisk nuoc cham)
7 serier på Netflix (som jeg troede var dårlige men faktisk er ret gode)
Lidt om barsel som selvstændig (en tankestrøm om penge og offline tid)
20 ting du skal komme i kurven når du besøger et asiatisk supermarked
Sådan skal du samarbejde blogger eller influencer (del 2)
9 gode loppemarkeder i Aarhus (og omegn)
Opskrift på hurtigt naan brød (kun 30 min og uden gær)