Den bedste erstatning for kokosmælk *ikke flere dåser*

Bedste erstatning for kokosmælk

Den bedste erstatning for kokosmælk. Intet mindre. Altså. Jeg elsker almindelig kokosmælk på dåse, men med denne kasse, så har du altid kokosmælk i nærheden. Nogen gange skal man bare bruge en spsk. kokosmælk og ikke en hel dåse, you feel me? Hvis du laver meget asiatisk mad, så kender du helt sikkert problemet! Man har snittet en masse grøntsager og har netop svitset hvidløget, løget og chilien af – og så finder man sgu ud af at man ikke har mere kokosmælk. Nej tak!

Den bedste erstatning for kokosmælk

Det sker dog ikke for mig længere. For et par måneder siden, var jeg nemlig forbi min yndlingsbutik, Far East Trading på Banegårdsgade, og der spottede jeg denne fine kasse med tørret kokosmælk. Jeg var blevet lidt træt af enten at mangle en dåse eller kun skulle bruge lidt fra en dåse så jeg tog kassenmed.

Den lille kasse med kokosmælk kostede kun 20 kr. Eller. Nu koster den lidt mere. Den er blevet lidt populær efter jeg delte indlægget første gang (ok, slap af Stonemuse, men den er udsolgt konstant nu) men du får stadig masser af value for money, når du køber sådan en kasse.

Læs også: Indisk curry med garam masala og oksekød (fall I’m so ready for you)

bedste erstatning for kokosmælk
Den bedste erstatning for kokosmælk *ikke flere dåser* 1
bedste erstatning for kokosmælk

Sådan bruger jeg kokospulveret:

Der er måske en ‘rigtig’ måde at bruge den men det her er min måde. Jeg laver de retter som jeg plejer, og når jeg kommer til det tidspunkt, hvor jeg normalt ville bruge kokosmælk, så tilføjer jeg blot et par spiseskefulde af pulveret. Jeg kommer en smule vand ved og smager til. Hvis jeg synes den skal være lidt tykkere eller hvis jeg synes, at der mangler mere kokossmag, så tilføjer jeg lidt mere. Så nemt!

Den bedste erstatning for kokosmælk. Seriøst. Try it! Der er til mange retter i sådan en kasse. Det er en lille ting, men det har været simpelthen været en lifesaver de seneste mange gange. I går, der orkede jeg ikke handle, så jeg forsøgte mig med en ‘tøm køleskabet’ ret, som endte med at smage helt, helt fantastisk. Kartofler, verdens mindste mængde af rejer, kokospulver og currypaste. Ikke meget andet. So good. 

Læs også: Nemme karameller med kondenseret mælk (hurtige, syndige, PERFEKTE)

Den bedste erstatning for kokosmælk *ikke flere dåser* 2
Den bedste erstatning for kokosmælk *ikke flere dåser* 3
bedste erstatning for kokosmælk

Den bedste erstatning for kokosmælk

Husk at tagge mig på Instagram hvis du bruger kokosmælken eller hvis du har nogle gode tips til asiatisk madlavning! Jeg elsker at se det. Nu vil jeg hoppe i tøjet og drikke endnu en kop kaffe. Jeg har et møde om ikke så længe og jeg har stadig ikke fået taget bukser på. Full disclosure. Jeg skriver ret mange af mine morgen mails uden bukser og det er fantastisk, at jeg har muligheden for det.

Feel free to share

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Søvn rutine for baby på 4 måneder
Min fødselsberetning (del 2)
Panko nuggets (med soja mayo) *oMg* #1
Den bedste dyppelse til friske forårsruller (min version af vietnamesisk nuoc cham)
Indisk curry med garam masala og oksekød
Min fødselsberetning (del 3)
Indisk curry med kylling *din nye yndlingsret sgu*
Nemme karameller med kondenseret mælk