Bedre end MASH

Som min instagram har båret præg af de seneste par dage, så spiste Andreas og jeg på KÖD i onsdags og det var så godt, at jeg blev nødt til at dedikere et indlæg til stedet, også. Vi havde ikke været forbi siden Andreas’ fødselsdag for næsten halvandet år siden og jeg havde vitterligt glemt hvor godt det var. Jeg vil ikke sige så meget, men bare lade billederne tale for sig selv. Beklager på forhånd, hvis I (også) bliver sultne efter at have kigget de her billeder igennem:

Anmeldelse af Köd Aarhus 3 Anmeldelse af Köd Aarhus 2 Anmeldelse af Köd Aarhus Anmeldelse af Köd Aarhus 6 Anmeldelse af Köd Aarhus 7 Anmeldelse af Köd Aarhus 5 Anmeldelse af Köd Aarhus 4

Vi var på Mash på min fødselsdag og selvom det var godt, så synes jeg faktisk Köd er en tand bedre. Prisen er selvfølgelig god men det som virkeligt trak stedet op, var stemningen! Den var helt nede på jorden, tjenerne var virkeligt opmærksomme (og sjove) og så var der bare plads til at være sig selv, larme lidt, spilde lidt vin på toppen (ja, jeg er den type) og grine højt. En stor anbefaling herfra!

Vi var inviteret på besøg af Köd

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments
  1. Helt enig. Jeg er kæmpe fan af Köd. Var inde og spise for et par uger siden, og det er i hvert fald ikke sidste gang vi skal derind.

Leave a Reply

Your email address will not be published.