Arbejdsglæde, verdens fineste ‘work’ suit og et mærke, som I måske ikke kender?

Ja, jeg er faktisk ret glad. Der er fart på, der kommer en masse arbejde og samarbejdsmuligheder min vej, Andreas og jeg er gladere end nogensinde (vi hygger simpelthen så meget og jeg giver lidt det her sted skylden) og så har jeg et par skønne rejser lige om hjørnet. Jeg er også inde i god tøj periode. Dem kender I godt, ikke? I ved, sådan en periode, hvor man bare føler sig rigtigt godt tilpas i det man har på og hvordan man ser ud. For bare et par uger siden, fik jeg nok af mig selv og jeg orkede bare ikke tage billeder, for det spillede alligevel ikke, men nu, ja, der er jeg bare tilfreds.

 

Hvad hjalp så? Ja, det lyder virkeligt latterligt, men det hjalp at tømme ud i skabet og købe nogle nye sager. Jeg fik solgt en masse i min lille shop (som er lukket lige nu, fordi jeg tager det hele med på det her marked) og det gav mig mulighed for at tilføje nogle nye ting til garderoben. At købe ting gør selvfølgelig ikke en glad og det mener jeg virkeligt, men men men, det kan hjælpe på humøret alligevel og jeg vil vove at påstå, at jeg bliver mere kreativ, hvis jeg er inspireret. Også på tøj (og taske) fronten.

 

Læs også: Et par uundgåelige forandringer og verdens pæneste mandagssæt

Okay, det var en lang intro. Det, som jeg gerne vil dele med jer i det her indlæg er mit flotte sæt fra Envii, som jeg egentligt har haft hængende ret længe i skabet, men fordi at jeg fik tømt lidt ud, så fik jeg pludseligt øje på sættet igen! Det er lidt oversize og jeg er VILD med det, så hermed en hurtig anbefaling af det. Jeg kan kun finde blazeren online, mens jeg tror, at I skal ned i butikkerne for at finde bukserne.

 

En anden ting som jeg gerne vil dele, er min nye taske. Den er fra det nyere danske mærke, Daniel Silfen, som jeg netop har stiftet bekendskab med, eller… jeg har luret på hans tasker på instagram ret længe, men det var først for nyligt, at vi fik kontakt og at jeg fik mulighed, for at prøve og mærke nogle af hans tasker. Daniel Silfen taskerne, har det tilfælles, at de alle er i god kvalitet og så prisern gode, så fleste kan være med. Denne Emma taske i ruskind, koster kun 699 kr. og det synes jeg, er en ganske fair pris. Tasken passer dæleme til alt, hvilket I nok godt kan fornemme, hvis I følger mig på instagram because I have been using it a lot. A lot. 

 

Læs også: Sådan redigerer jeg mine billeder + en guide til flotte photoshop filtre

Er den ikke fin? Den passer til det meste og så har man plads til alle de ting, som man skal have med på farten. Plus lidt ekstra. Der er to store rum og en lille lomme på forsiden af tasken, hvor man kan have sin pung. Det er mega smart, da det er den, som jeg hele tiden skal hive frem. Åh altså, noget af det sejeste ved at drive en blog, er at man får mulighed for at støde på mærker, som man normalt ikke ville støde på. Husk at tjekke webshoppen ud! Der er mange sejer sager!

 

Udgivet i samarbejde med Daniel Silfen. 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.