Another lazy sunday

I går var den helt perfekte (og ikke mindst dovne) søndag længe. Da jeg lagde mit hoved på puden sent lørdag aften, havde jeg en masse planer og gøremål for søndagen men da jeg vågnede, og Andreas var lidt ramt af tømmermænd, trak han mig med ned og jeg nåede intet det jeg havde planlagt. Vi fik dog gået en lang tur solen/regnen, spist på yndlings Cafe Glad og så fik jeg prøvet en masse nye produkter, som jeg fik med hjem fra Naturskøn eventet torsdag aften. Meget dovent og meget lækkert men så var den dag også hurtigt gået… Eller jeg fik selvfølgelig også set det nyeste afsnit af Pretty Little Liars og nu vil jeg gerne snart vide hvem “A” er, seriøst.

Yesterday was a the perfect sunday and a really lazy one as well – but – I did manage to take a long walk in the sun/rain, eat at my favorite place in the city and try my new products from the event last thursday.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

8 Comments
  1. NEJ, nu må serien godt snart slutte for mit vedkommende ;) Vil bare vide det!

 1. Synes altså også lige at serien er ved at køre lidt for langt ud nu! Jeg vil også vide hvem A er!! Og så synes jeg hele tiden jeg skifter mening om Melissa – det ene tidspunkt er hun mega spooky og ond, og det andet tidspunkt er hun pludselig sød og hjælper .. hmmm!!

  1. Jeg er bare sådan lidt med hende; hvorfor kan du ikke bare sætte dig ned og forklare hvad fanden der foregår. Argh bliver skør!

   Tror det er Spencer som er A. Det MÅ være en af de fire :)

   Og så er alle A lige pludseligt. Come on….

Leave a Reply

Your email address will not be published.