Anmeldelse | har I mon været forbi D’vinos på Klostertorv endnu?

I onsdags tog jeg Nicoline under armen og sammen gik vi ned mod Klostertorv for at prøve den nye D’Vinos, som jeg har længe har villet prøve. Indretningen indenfor ser superhyggelig ud men vejret var så skønt, at vi havde mulighed for at sidde ude midt på pladsen og det var sgu ligesom at sidde på restaurant i Spanien og den engelsk-talende tjener, gjorde det kun bedre.

Vi bestilte oliven, sprødt brød og aioli til forret, samt ekstra brød med oliven olie og balsamico. Det var simpelt, men det hele smagte som det skulle og var perfekt at spise og dyppe i, imens man drikker vin. Til hovedret bestile Nicoline fiskesuppe (se lige et kunstværk) og jeg fik risotto med svampe. Jeg blev først ret skuffet over portion størrelsen, men jeg endte med at blive mæt, meget mæt, så det var heldigt at den ikke var større, for så havde jeg da rullet hjem! Vi splittede regningen og kom af med ca. 190 kr. pr. person for det hele og jeg synes, at prisen passede ganske godt.

dvinos-aarhus-anmeldelse-6

dvinos-aarhus-anmeldelse

dvinos-aarhus-anmeldelse-2

dvinos-aarhus-anmeldelse-3

dvinos-aarhus-anmeldelse-4

dvinos-aarhus-anmeldelse-5

Jeg elsker forresten stolene derinde, de er grønne og pæne – bemærk lige dem, hvis I nogensinde kommer forbi.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.