Anmeldelse: Café Piccolina

Cafe_Piccolina_AnmeldelseCafe_Piccolina_Aarhus
Først og fremmest, hvad sker der så lige for billedkvaliteten? Billederne her er taget med min iPhone og jeg synes de blev knaldgode og ualmindeligt skarpe af et mobilkamera at være – og jeg bruger endda kun en 5’er. Woop, det er sgu lige før at jeg ikke længere behøver at slæbe mit kamera med. Er de ikke gode?

Piccoline_aarhusCafe_piccolina_anmeldelseCafe_Piccolina_Aarhus_2

Nåmenaltså, forleden spiste jeg på Café Piccolina og jeg er allerede blevet en fan, ja superfan af deres lækre pizza’er. Hånden på hjertet har jeg ikke fået pizza (som ikke er hjemmelavet) i mange år men da vejret var godt i sidste uge, fik jeg lyst til at prøve finde et nyt sted at spise og jeg fik hurtigt lokket Andreas med derind. Lov mig at I prøver det og jeg tænker det er et oplagt sted at tage hen i dag, efter kapsejladsen i går. Jeg skal i hvert fald selv derned senere med et par veninder, ikke på grund af Kapsejladsen, men bare fordi og åh, hvor jeg glæder mig.

Just wanted to recommend this new pizza place in town called Cafe Piccolina. I’ve only visited once but I am already a big fan of the pizza. You gotta visit.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Might contain adlinks

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.