Er den berømte (og ret dyre) brunch på Varna Palæet pengene værd?

Nu til det helt store spørgsmål, som jeg har stillet mig selv, men aldrig fået gjort noget ved – er den berømte brunch på Varna Palæet mon pengene værd? Jeg har boet i Aarhus mange år efterhånden og jeg har altid hørt om den brunch, som man kan få på Varna palæet – men jeg har altid også tænkt, at den sikkert ikke var pengene værd. Den koster nemlig 365 kroner pr. person, inkl. alt og så har jeg heller ikke altid orket at ‘tage helt derud’ da jeg godt kan lide at komme downtown, når jeg skal ud og have brunch.

Til jul, der fik Andreas og jeg så et gavekort til at prøve deres brunch og for et par uger siden, så fik vi endelig taget os sammen og prøvet den. Hvis jeg skal være helt ærlig, så var jeg en lille smule forberedt på IKKE at kunne lide den, men jeg blev meget (positivt) overrasket over det store, lækre og ikke mindst anderledes morgenmad, som man kunne få!

Læs også: Spørgsmål: “Okay, så du er en content creator… hvad pokker er det lige?”

Hjemmelavet nutella-ish og smør (tror måske det er Arla Unika?)

Min første tallerken. Mums!

Havdegrød med brunet smør. Andreas kunne ikke lide de her små havregrøds-anretninger, som de delte ud ved bordene, men jeg elskede det. Men okay, jeg elsker alt med smør.

Der var et kæmpe udvalg af lækre brunch og frokost retter – og så var servicen vildt god og opmærksom. Vi sad i den ene ende, hvor vi havde masser af plads og vi sad lidt for os selv – og derfra kunne vi også nyde den dejlige udsigt. Tror dog lidt at, vi ville være lidt trætte af at sidde tættere på buffeten, altså i midten af restauranten, da man ikke kan lade være med at gå op til buffeten mindst tre gange, så der er masser af trafik.

Det hele spillede egentlig bare, men hvis der er noget, som jeg skulle sætte en finger på, så er det deres tallerkner, kop, glas, etc. Altså, det var simpelthen så almindeligt og ret kedeligt – hvilket er super ærgeligt, da både maden, servicen og ikke mindst, omgivelserne lægger op til en anderledes oplevelse. Nogle af dugene var også lidt gamle, beskidte og slidte at se på, men det er småting, som man nok kun lægger mærke til når man betaler over 700 kr. for brunch.

Læs også: I går gjorde jeg noget VILDT (og det føltes skønt at komme ud af min comfort zone)

Udsnit fra kagebordet

Efter vi havde spist, så gik vi en tur ned til vandet, hvilket man lidt er nødt til efter at have spist så pokkers meget mad. Jeg havde ikke besøgt den uendelige bro før og det kan da klart anbefales at gå en tur rundt på den efter et besøg på Varna Palæet. Har I mon været forbi for at spise brunch og hvad synes I?

Til slut, så for at svare på spørgsmålet i starten af indlægget, så synes jeg, at brunchen er pengene værd – især til fødselsdage eller særlige lejligheder. Hvis I er på udkig efter et andet godt sted at spise i Aarhus, så vil jeg anbefale jer at tjekke min spiseguide til Aarhus ud, som jeg opdaterer løbende – but beware – jeg ender altid med at blive ret sulten, når jeg scroller indlægget igennem.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.