Anmeldelse af INDO | den nye asiatiske restaurant

Hvis I følger mig NOGEN steder udover her på bloggen, så ved I også hvor jeg var henne i går. Jeg var nemlig forbi den nye INDO RESTAURANT, som er en asian fusion restaurant på Vestergade i Aarhus, som jeg har gået forbi nærmest hver dag, siden de åbnede for ikke så længe siden. INDO findes i de gamle SOTA lokaler, FYI. Menuen består af små retter, som hver koster 25- 65 kr. og så vælger man egentligt bare løs, alt efter hvor sulten man er.

 

Vi blev anbefalet at tage 2-3 hver og vi endte med at dele 5 små retter, hvilket var nok. Man kan selvfølgelig også bestille én stor hovedret, men det virkede bare lidt sjovere at prøve lidt mere fra menuen – vi fik bla.a. pomfritter af cassava-rod, bao buns med svin og hoisin, en lun oksekødssalat og økologiske nuggets, som var paneret i rejechips. You heard me, rejechips.
restaurant-indo-aarhus-4 restaurant-indo-aarhus-3restaurant-indo-aarhus
restaurant-indo-aarhus-2

Vi kom af med 160 kr. hver for alt på billederne, samt to sodavand, så det er en frokost i den dyrere ende, men den var bestemt alle pengene værd og jeg er sikker på, at jeg skal derhen igen inden længe. Mums, det var altså bare SÅ godt og ikke siden Pho C&P har et sted imponeret mig så meget.

Tag derhen.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments
  1. Tak for anbefaling! Har været forbi idag til frokosthygge med min mand -og hvor var det bare lækkert! Vi var nok bare endt de sædvanlige steder, hvis ikke dine fine billeder havde lokket!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.