Altan afskærmning i bambus (en billig, pæn og praktisk opdatering af altanen)

Altan afskærmning i bambus. Sounds sexy right? Det var egentlig ikke meningen, at jeg ville dedikere et helt indlæg til vores nye afskærmning på vores altan, men efter en masse spørgsmål, så tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne samle det i indlægget her. Det bliver superkort. I hvert fald tekstmæssigt. Men der er en masse billeder, som du forhåbentlig kan blive inspireret af, hvis du har en halvkedelig i stål altan eller andet, som du gerne vil skjule.

Altan afskærmning i bambus

Okay. Lad os komme i gang. Du skal bruge bambusafskærmning i den rette højde (vores er herfra og er 90 cm i højden: balkonafskærmning i bambus), en rulle ståltråd, en stærk saks, tålmodighed og god musik. Vi startede vi bare fra et hjørne af, satte bambus op, og klippede en smule ståltråd af, som vi brugte til binde bambussen fast. Vi satte fast flere steder, både øverst og nederst. Man kan lide ane trådene på nogle af de nederste billeder i indlægget her. De skal skjules af altankasser på et tidspunkt. Anywho. Det gjorde vi hele vejen rundt og voila!

Læs også: Sådan markerer jeg reklame på blog og Instagram (samt min skabelon til coNtent)

Altan afskærmning i bambus

Altan afskærmning i bambus

Altan afskærmning i bambus

Reklame og reklamelinks: Der ser man lige mig være sådan en rigtig handy type. Solbrillerne er fra Fleye og jeg har levet i dem. De kan findes her og hedder Lauritz. Hvis du ikke kender Fleye, så vil jeg anbefale dig at tjekke dem ud. Jeg synes, at det er svært at finde seje solbriller og de har altså et nice udvalg.

Min Kansas jakke et genbrugsfund til kun 30 kr. (åh jeg glæder mig til at de åbner igen) og bukserne kender du. De er fra Arket og det er de eneste jeans, som jeg bruger for tiden. Du har sikkert allerede set dem tusind tak, men helt seriøst… Økologisk bomuld som sidder perfekt til under 600 kr. Det kan altså noget!

Læs også: Opskrift på nem og HURTIG pho suppe (som kun tager 15 minutter at bikse sammen)

Altan afskærmning i bambus

Altan afskærmning i bambus

Click & collect

Vi havde været i flere butikker for at finde bambus afskærmningen, men det var åbenbart meget populært, så det var udsolgt de fleste steder vi besøgte. Også selvom vi havde undersøgt hjemmefra og det skulle være på lager ifølge hjemmesiden. Det eneste, som fungerede for os var Click & Collect. Med det, så kunne vi bestille i forvejen og så vi sparede endda 10% på vores køb. Vi måtte dog ud af Aarhus og køre helt til Horsens, da det ikke var til at finde i nogle butikker i Aarhus.

Læs også: Maling af køkkenlåger (før og efter af vores billige og nemme køkken update)

Altan afskærmning i bambus

Altan afskærmning i bambus

Bambus og solskin

I solen. Tidligt om morgenen. Det føles skønt! Vi er ikke helt færdige endnu, men jeg ville lige dele indlægget imens det stadig var phresh og imens jeg er excited over resultatet. Husk at følge med på Instagram, hvor jeg deler endnu flere indblik, opskrifter og alt derimellem. Vi ses derovre! Læs evt. også: 5 gode genbrugsbutikker i Aarhus (hvor jeg har haft held til at finde gode sager), Opdatér soveværelset i løbet af et par timer med (verdens sMukkeste) tapet og En nem måde at måde at skjule et (knap så pænt) fjernsyn i et soveværelse, f.eks.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Welcome to my humble abode and little part of the internet where I write about making a career in blogging, great food and travels.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.