Lav alt på én bradepande » skøn aftensmad og minimal rengøring

Denne opskrift har det hele – den har masser af smag, ingredienserne er billige og nemme at finde – og så er der næsten ingen opvask når man har lavet retten! Faktisk skal man kun bruge en ske til at få pestoen ud af glasset, en kniv og et skærebræt. Og en bradepande eller fad, selvfølgelig, men den er dækket med bagepapir, så den skal ikke rigtigt gøres ren. Se den korte video opskrift nedenfor, men vil I gerne se opskriften på skrift, så kan se gøres lige her.

 

Læs også: 5 skønne asiatiske opskrifter » smuk og sund mad som er pakket med smag

 

 

Var det ikke bare nemt? Husk at følge med på ‘MIG OG MIN MAD kanalen’ på Youtube, for så er I nemlig sikre på, at I ikke misser én eneste video. Der er nye videoer hver uge og dermed masser af inspiration til måltiderne. Vi ses derinde!

 

Udgivet i samarbejde med SuperBrugsen.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.