ALDRIG HELT TILFREDS

DSC03095
DSC03078DSC03134DSC03070 I ved, at jeg aldrig er helt tilfreds med layoutet her på bloggen og as we speak, sidder jeg og roder med det endnu engang. Det er noget jeg hader ligeså meget som jeg elsker – men sommetider, skal det til for at inspirationen kommer igen. Fordi jeg leger med layout, så er der kun et enkelt indlæg pr. side (indtil i morgen regner jeg med) og det beklager jeg selvfølgelig. Bare stay tuned, og så dyrk lige denne lam og bearnaise sandwich, som jeg fik på Bernth og Co. i går. Hold nu kæft, hvor smagte det fantastisk og ja, sandwichen ligger sgu i en lammefond. HOLY MOLY! Please lov mig at kigge forbi, hvis I er i nærheden af Borggade.

I am playing with the layout of the blog, so until tomorrow there will only be one post per page. Only until tomorrow, so remember to stay tuned. AND I visited Bernth og Co. yesterday and got one of the best sandwiches I’ve ever had. You have to visit!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Might contain adlinks

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

8 Comments
  1. Den er fra H&M til kun 250 bobs! :)
   Har spottet den på udsalg, så den er endnu billigere nu.

 1. Årh jeg ELSKER Bernht og Co, de laver seriøst de lækreste sandwiches, kager, cookies og jeg kunne blive ved! Glæder mig til at jeg flytter til Aarhus, så jeg kan spise der endnu mere end jeg gør allerede. Nå, skulle lige ud med min begejstring.. Btw så elsker jeg din blog OG dit layout.

  1. Helt helt enig og så servicen helt fantastisk, som er et kæmpe plus i min blog.
   Btw, mange mange tak! Især det med layoutet, for det går jeg sygt meget op i :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.