Aftensmad i hovedstaden – få skøn japansk ramen lige midt i København

Tusind tak for alle jeres input til forrige indlæg. Jeg skal nok få svaret jer alle, men først: “Ah ma gawd. Ah ma gawd. Ah ma gawd”. Da Andreas og jeg var i København i forrige uge blev vi jo nødt til at tage forbi Slurp Ramen Joint, som netop har slået dørene op. Vi havde snakket om stedet, allerede inden vi daffede til Japan, og vi var da også så heldige, at vi var i København netop den uge, hvor Tom Halpin (som er tidligere Noma sous chef ) stod bag disken. Vi var spændte!

 

Vi fik to skønne øl og efter den lækreste forret, fik vi vores ramen. Den var virkeligt god og anderledes – vi havde aldrig fået med hverken oksetunge eller ål – men især ålen smagte så godt i sådan en suppe. Det var faktisk den bedste ål jeg nogensinde har smagt, nu hvor jeg tænker tilbage på det. Wow!

 

Læs også: Frokost i hovedstaden – få fantastiske ‘pies’ midt i København

Stedet er helt sikkert et besøg værd og vi skal helt sikkert tilbage for at smage ‘den almindelige’ menu. Jeg glæder mig allerede!

 

Vi var inviteret på besøg og betalte selv en del af måltidet. 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.