OH, HI THERE

 

Hej derude og velkommen til mit lille hjørne af nettet! Folk spør’ mig ofte hvad STONEMUSE betyder og til det, så har jeg faktisk ikke noget godt svar – det var bare en kombination af ord, som jeg satte sammen en sen aften i 2012 – og nu er det bare blevet synonymt med mig og mit univers på nettet.

 

STONEMUSE er først og fremmest en blog. Et opsamlingspunkt for alt hvad jeg laver online. Her er stor, stor fokus på det visuelle, men min blog er altid personlig og pakket med indhold, som I forhåbentlig kan tage og føle på – og selvfølgelig tage med videre. Det kan både være i forhold til at finde den helt rigtige opskrift som både er billig og lige til at gå til. Det kan også være inspiration til at få den bedste og mest produktive start dagen eller det kan være et par råd omkring blogging og business. Jeg har også lavet en masse tæt-pakkede rejseguides. Vil du bare slappe af på sofaen, så anbefaler jeg jævnligt gode Netflix serier og faktisk, så har jeg lavet den ultimative guide til Netflix, hvor jeg har anmeldt med 30 gode serier, så der er nok at gå i gang med.

 

Hvor bor du henne? 
Find mig i smilets by, Aarhus.

 

Hvordan tager du din kaffe? 
En americano med milk on the side, tak.

 

Hvorfor begyndte du at blogge?
Det er faktisk en ret kedelig historie. Jeg startede på TEKO i Herning, hvor jeg skulle pendle halvanden time hver vej, så jeg startede STONEMUSE for at dræbe tiden i toget hver dag. Jeg blev bidt af det og nu kunne jeg ikke forestille mig en hverdag uden min blog.

 

Hvordan er det lige med annoncering?
For annoncering og blog-samarbejde på min blog, så skal I også sende mig en mail på michelle.stonemuse@gmail.com – ellers er det muligt at tage kontakt til mit blog-bureau på info@buzzanova.dk / Tlf. 70203353. Kontakt mig også for et pressekit, hvor der står meget mere om mig og lidt statistikker.

 

Læs mere om mig nedenfor eller gå til forsiden (her)

  • Læs en artikel om mit samarbejde om Ávene her.
    “Over 10.000 likes og en engagement-rate på 1.326 for Avène Danmark”
  • Læs mit interview med Smag Aarhus her.
    “10 skarpe til Aarhus-bloggeren Stonemuse”
  • Læs en artikel om mit samarbejde med Smarteyes her.
    “Smarteyes har indgået et samarbejde med den populære livsstilsblogger Stonemuse. Det har udmøntet sig i en brilleserie, som bl.a. byder på “Pæn på Instagram-brillen”

 

Hvor kan man følge mig?
Instagram
Facebook
Youtube
Bloglovin’

2 Comments
  1. Mener du “nu kunne jeg ikke forestille mig” ? :) !og nu kunne jeg forestille mig en hverdag uden min blog.!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.