Endnu en ting som jeg ikke ‘burde’ gøre (og 8 seje efterårsjakker)

Ja okay, det var egentligt ikke meningen, at jeg ville tjekke ind herinde før næste uge, men det er bare endnu en af de ting, som ‘jeg ikke burde’ gøre. Jeg burde egentlig heller ikke shoppe noget tøj, da vi (formentlig og forhåbentlig) snart skal flytte i en større lejlighed og det er jo en dyr affære, men nu er der en lyserød jakke fra collagen på vej til mig – kan I mon gætte hvilken af de to det er?

Jeg burde heller ikke have ændret på bloggens design og bruge næsten fire timer på det, men det er sket og jeg er nu meget glad for resultatet. I kan sikkert ikke se hvad der er sket herinde (og jeg kan nærmest heller ikke selv huske hvordan her så ud før) men det er også helt okay. Jeg havde bare brug for noget luftforandring – og ligesom når man rykker rundt hjemme i ens lejlighed – så får man altså bare noget fornyet energi!

Læs også: På tøjstativet – 7 nye garderobe favoritter (som I SKAL tjekke ud)

Reklamelinks: 1./2./3./4./5./6./7./8.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.