8 gode restauranter i København (som er smukke, lækre og til at betale)

Er man ikke altid på jagt efter gode restauranter i København? Det er jeg og indtil videre, så har jeg fundet otte labre steder, som har fortjent en plads på min ydmyge liste over gode steder i hovedstaden. De kan alle noget forskelligt, men det, som de alle har tilfælles er, at de er smukke og til at betale. Begge ting er nærmest lige vigtige i min bog!

Gode restauranter i København

Se endnu mere under mine highlights fra København ovre på Instagram. De små videoer, som jeg har delt fra hvert sted fanger stemningen endnu bedre end jeg kan fortælle på skrift. De skal ses – men pas på! Jeg vil anbefale at du ikke klikker derind, hvis ikke har spist. Du bliver sulten! Anywho. Nu til listen, som er skrevet i en vilkårlig rækkefølge.

Læs også: Sådan skal du samarbejde med en influencer (8 simple men vigtige tips)

Tony’s

Har på fornemmelsen at jeg kommer til at beskrive alle steder sådan her: “FUUUUUCK DET VAR GODT” men sådan har jeg det altså, når jeg kigger alle de her billeder igennem igen. Det var så godt! På Tony’s i Havnegade, så får du lækker italiensk mad til gode priser. Det er Instagram venligt, vigtigt, og så der er SKØN service. Også vigtigt! Glæder mig til at komme til KBH og spise her igen.

Læs også: 10 gode restauranter i Tokyo(en rejse- og spiseguide til Tokyo #stonemuseeats)

Tempo

Årh, Tempo er egentlig blevet til The Shrimp, men jeg ville lige dele et par ord og billeder fra måltidet, som Andreas og jeg fik der. Det var nemlig intet mindre end fantastisk – og deres bøf med TRØFLER var nok den bedste bøf, som jeg har fået. Ever.

Anywho, det var det, som jeg ville lige om maden for now, da det ikke er så aktuelt længere – og så vil jeg slutte af med at fortælle dig, at de har en skøn tagterrasse med masser af sol. Perfekt sted til en cocktail eller fem. Der er en skøn udsigt derfra, så husk at tage derop inden du spiser på The Shrimp.

Læs også: Rejseguide til Berlin (her skal du spise god mad, bo på hotel og hænge ud)

Un Mercato

Da vi hoppede af toget i København, så tog vi direkte herhen. Bagage og det hele! Det er mange år siden, at jeg spiste på Un Mercato for første gang. Er kommet der mange gange siden og det er altså stadig en vinder. God mad. Gode priser. Skøn location. Især når solen er på og stemningen er i top. Vi spiste os igennem menuen (risottokugler, jomfruhummer, sir’ det bare) og trillede videre!

Læs også: De 11 bedste og mest binge worthy podcasts (2019)

Glo Food

Sund mad midt på Værnedamsvej, som jo er verdens hyggeligste gade. Glo Food på Værnedamsvej er et godt sted til et hurtigt pitstop og en hurtig bid mad. Jeg fik den mexicanske bowl og den var simpelthen så lækker! Prisen er god og man bliver dejligt mæt! Faktisk synes jeg, at det var så godt, at jeg var forbi endnu engang, for at tage et par bowls med hjem i toget mod Aarhus. Mums!

Læs også: Maling af køkkenlåger (før og efter af vores billige og nemme køkken update)

Les Trois Cochons

På samme gade, så finder du nok verdens fineste café. Instagram friendliness on point! På Les Trois Cochons spotter du helt sikkert en masse instagrammere, som hedder og spiser god morgenmad. Jeg fik laber omgang eggs benedict og den smagte intet mindre end fantastisk. Ugh, jeg drømmer lidt om den hollandaise sauce.

Læs også: Et råt garderobestativ (som giver overblik, orden og mere plads i garderoben)

Granola

Havde tømmermænd og spiste pomfritter her. De var gode og med god dyppelse. Blot en lille servicemeddelelse he he! Har været forbi Granola mange gange for at holde møder, drikke kaffe og kigge på mennesker. Især kaffen er god her, så Granola skal klart besøges, hvis du er i området.

Læs også: De 9 bedste markeder og loppemarkeder i (og omkring) Aarhus

The Fat Pike

Nok det bedste måltid på min seneste tur til hovedstaden. Hands down, oh my lord, twas good! Jeg vil egentlig ikke skrive alt for meget og bare lade billederne tale for sig selv. De taler nemlig for sig selv! På the Fat Pike, så bestilte vi ‘the fat five’ menuen og det var så godt. Den menu koster 345 kr. pr. person og der er så meget god mad. Det spillede bare. Intet mindre. Klart et besøg værd! Uhm.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.