70’er vibes med et twist (og verdens sejeste video app)

Der går ret meget tid mellem de famøse ootd-indlæg herinde, men jeg er simpelthen blevet for magelig og så er det altså bare nemmere, at hive mobilen frem og dele den slags billeder instagram. Forleden (imens vi ventede på at vores Just Eat bestilling skulle ankomme) var lyset ret fint, så vi tog de her billeder og jeg synes, at de blev ret seje, hvis jeg selv skal de sige det! De minder mig om, at jeg skal huske at hive kameraet frem, for det er altså nogle seje skud, man kan fange. De kan bare noget andet end en mobil kan.

Okay, det var en lang smøre! I dag, ville jeg bare egentligt bare tjekke ind vise hvad jeg render rundt i for tiden. Jeg har så meget, som jeg skal have lavet denne uge og derfor er jeg overhovedet ikke kreativ på tøj-fronten, så hvis I spotter mig i Aarhus denne ige, så ser jeg nok sådan her ud. Dog med en knold, da min nye shampoo er ganske forfærdelig.

Læs også: Kort hår, lejlighedssalg og Carrie Bradshaw

Reklamelinks: Stine Goya sweater, Stella Nova jakke, Pieszak bukser, New Balance sneakers, Kaibosh solbriller

Jeg har forresten fået intet mindre end en million spørgsmål, der alle handler om mine videoer på instagram stories. I ved, de der videoer, som har et sejt old school filter over sig. Jeg kan afsløre, at det er en app som jeg bruger og den hedder 8mm Vintage Camera – man kan finde den i Itunes app store og så koster det kun 17 kr. Det er godt givet ud, da man kan rode med en masse justeringer, så man kan skabe sit helt eget udtryk.

Læs også: Man skal huske at fejre de ’små’milepæle

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.