De 9 bedste markeder og loppemarkeder i (og omkring) Aarhus

Der er heldigvis masser af gode markeder og loppemarkeder i og omkring Aarhus. På listen her har jeg samlet de allerbedste! Jeg er sikker på, at der findes mange flere markeder og loppemarkeder end disse – og hvis du synes, at dit yndlingsmarked mangler på listen, så hiver du bare fat i mig. Jeg kommer nemlig til at opdatere listen løbende og er sikker på at der er mange steder, som jeg ikke har stiftet bekendtskab med endnu.

Gode markeder og loppemarkeder i Aarhus

Okay. Selvom vi har boet i vores lejlighed i over et år, så er den langt fra færdig og vi meget tid på at finde de helt rigtige ting til lejlighed når vi har fri – og vi kigger ofte de her ni steder. Nogle findes udenfor byen og kræver bil, men de fleste af stederne på listen, kan findes i Aarhus og du kan sagtens besøge dem uden bil. Du skal bare sørge for at holde øje, da det langt fra er alle som har åbent på ‘almindelige’ tidspunkter. Læs med!

Læs også: 11 gode take-away steder i Aarhus (som du SKAL prøve mindst én gang)

9. Dit & Mit

For et par weekender siden så hoppede Andreas og jeg i bilen mod Randers. Jeg havde ikke rigtigt været i byen før og vi ville gerne lave noget andet den lørdag. Det blev til en overraskende god middag – og et besøg i Dit & Mit, som er et sted, som Andreas faktisk fandt. Dit & Mit er en kæmpe butik, hvor almindelige mennesker kan leje stande og sælge deres ting. Som sælger, så behøver man ikke stå der fysisk. Man sætter bare en stregkode med en pris på sine ting – og så kan Aarhus typer, som os, komme og købe ens ting. Der er mange underlige ting, men også nogle skønne ting i blandt. Vi fandt alle skålene, skallerne og de halvgrimme kopper på billederne her til nærmest ingenting.

Info:
Ribevej 3, 8940 Randers
Læs mere her

Læs også: En guide til starte en god blog (og 15 ting som du skal huske)

8. Billig Blomst

En klassiker i Aarhus og et sted, som man skal forbi når man har bil. Jeg skal i hvert fald altid lige herud, hvis jeg har nappet mine forældres bil! Hos Billig Blomst kan du finde billige blomster og planter, men også så meget andet! Der er kæmpe haller med… alle mulige ting. Der er meget, som er mindre godt, men sommetider, så finder man altså guld! I vores gang, så har vi tæpper, som jeg købte for en 10 stykket, for eksempel.

Info:
Runetoften 7-13, 8210 Aarhus
Læs mere her

6. (og 7.) Retroguld 

Det er ved at være længe siden, at jeg har besøgt det her marked, men efter vi flyttede i lejlighed , så har det bare ikke passet med et besøg. Retroguld af et de bedste markeder i Aarhus og man kan gøre sig nogle gode fund. Det hele bliver dog solgt af professionelle sælgere, så det er lidt dyrere end på ‘almindelige’ loppemarkeder, men til gengæld, så har de fundet alle de gode ting frem. Klart et besøg værd! Det samme er Hello Vintage kilomarked, som seje Louise fra Retroguld, også står bag.

Info:
Flere forskellige steder om året
Læs mere her

Læs også: Rumlen i maven, lancering og bombe emoji – hvad er BOOM AGENCY?

5. Torvesalg og bagagerumsmarked

Hvis der er noget jeg elsker ved at bo på Frederiksbjerg, så er det altså de her markeder! Hver onsdag og lørdag, så kan du besøge Ingerslevs Boulevard, hvor der bliver holdt torvesalg. Her kan du købe blomster, grøntsager og meget mere af nogle lokale sælgere, som har sat boder op. Jeg er på markedet næsten hver lørdag for at købe blomster – og flere søndage i sommerperioden, så bliver torvet forvandlet til et af de bedste loppemarkeder i Aarhus. Intet mindre. Det er et torv, som jeg bruger så meget!

Info:

Ingerslevs Blvd. 2, 8000 Aarhus
Læs mere her

Læs også: Sådan kan du tage ENDNU bedre billeder

4. Brugtvareterminalen

Det her er også en klassiker, hvis man gerne vil finde unikke sager til sin lejlighed. Brugvareterminalen er en kæmpe, ja, terminal, hvor det gælder om at finde det gode i alt det.. mindre gode. Det er sjovt at gå på jagt på den måde og vi har da også gjort nogle gode, billige fund derude! Jeg vil kalde Brugtvareterminalen for en dyrere version end Dit & Mit i Randers.

Info:

Øllegårdsvej 3, 8260 Viby
Læs mere her

Læs også: Min spiseguide til Aarhus – her er de 30+ bedste cafeer og restauranter

3. Komma Aarhus

Elsker det her koncept og det var da på tide at det kom til Aarhus! Hos Komma, så kan du sælge dig tøj ved at leje en reol i den fine butik i Studsgade. Efter du har sat op og prissat dine sager, så kan du følge med på nettet og se hvor meget du har solgt for. Så smart! Konceptet er simpelt og ligetil, men der er forskellige priser og måder at leje sit stativ på, så jeg vil anbefale dig at læse om Komma Aarhus på deres hjemmeside og se om det er noget for dig, hvis du overvejer at sælge ud af gemmerne. Psst! Jeg har naturligvis et stativ dernede og rygterne siger, at det er har nummer 39.

Info:
Studsgade 6, 8000 Aarhus C
Læs mere her

2. Flagstang marked

Hvis du skal have eller sælge tøj, så skal du herhen! Det er her, at man kan gøre de allerbedste kup på tøj-fronten og jeg har også solgt så meget tøj på det her marked! Der er flagstang markeder flere gange om året, så det er bare med at holde øje med deres hjemmeside. Og! Jeg sælger selv ud af min garderobe i Musikhuset d. 20. januar, så kom og sig hej. Jeg har ikke så meget tøj med denne gang, men jeg sælger det, som jeg har til spotpriser. Der er ikke noget, som skal med hjem i hvert fald!

Info:
Flere forskellige steder
Læs mere her

Læs også: Ny podcast om… det overnaturlige (sig velkommen til GÅSEHUD)

1. Aarhus Klunserne

Det var det her marked, som jeg delte på min story i går og jeg blev intet mindre end bombarderet med spørgsmål. Helt forståeligt! Det var noget af en teaser, selvom det ikke var meningen. Jeg havde bare ikke tid til at opdatere herinde eller svare alle. Anywho, det var faktisk Andreas’ far som spurgte om vi ikke ville med ud til (gen) åbningen af dette faste weekendmarked og vi det kunne vi da godt. Vi blev grebet af stemningen da (der var jo SÅ mange mennesker som var totalt klar på at finde gode sager) og så havde de nogle helt fantastiske ting og PRISER! TAG DERUD OG KOM I GOD TID! Det er en 900 kvm stor butik og man finder bare sit guld, går op til kassen og så finder man sammen ud af en pris. Så hyggeligt!

Info:
Poppelgårdsvej 1, 8471 Sabro (Lading)
Læs mere her

Det var mit bud på gode markeder og loppemarkeder i Aarhus. Lad mig endelig vide, hvis du kender et godt marked, som mangler på listen her. Her er et par indlæg, som du måske også ville finde interessante:

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
  1. Loppeladen Genbrug i Aarhus N kan også anbefales! De har et bredt udvalg af møbler, nips, lamper, keramik, vaser etc.

  2. Tak for god inspiration :-). Hvis du kunne lide Dit og Mit, kan jeg anbefale den lokale Aarhus-pendant, TakeNow i Højbjerg. Det funger efter samme princip, er kæmpestort og er et slaraffenland af skatte :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til STONEMUSE som er mit lille hjørne af internettet. Jeg er vild med Japan men er ikke japansk, I’m working smarter not harder, og nårh ja, så er jeg vild med engelske gloser. Her kan du læse meget mere om mig og klik endelig rundt everywhere.