fbpx

7 gode krimier som du SKAL tilføje til din læse- og lytteliste

Please select a featured image for your post

I dag, så har jeg teamet op med fantastiske Mofibo, som nok er den app, som jeg bruger allermest på min telefon, hvis man altså ikke liiige tæller Instagram med. Kender I ikke Mofibo, så er det kæmpe et nemlig lytte- og læse univers, hvor man frit kan vælge mellem 40.000 e-bøger til sin telefon. Ja, man kan vist godt kalde Mofibo for bøgernes Netflix! Har I ikke prøvet Mofibo app’en endnu, så deler jeg en ret laber kode nederst i indlægget (ej, I får den også her, brug koden ‘STONEMUSE‘ ved oprettelse) som giver nye brugere en gratis prøveperiode på 30 dage.

Gode krimier på lydbog

Der er absolut ingen binding og så er jeg ret sikker på, at hvis I begynder på nogle de her bøger, så kommer I også til at få  svært ved at lægge app’en fra jer! Okay, nu til nogle af mine yndlingskrimier. Når jeg går listen igennem, så har de krimier, som jeg godt kan lide, altid et ret grusomt tema, men det er åbenbart det, som jeg godt kan lide. Do not ask me why. Hermed 8 krimier, som jeg synes, at I skal til at lytte til eller læse på Mofibo:

Læs også: De 11 bedste og mest binge worthy podcasts som du SKAL lytte til (efterår 2018)

gode krimier

gode krimier

1. ‘De smukkeste’ af Karin Slaughter

Første bog på min lille liste er fra Karin Slaughter (navnet antyder vist lidt stilen i hendes bøger) og jeg har efterhånden læst og lyttet til otte af hendes bøger – både på dansk og på engelsk. Denne bog starter simpelthen så hårdt ud og man bliver revet med fra starten af. Bogen handler Claire, hvis mand bliver dræbt for øjnene af hende, da de er på vej hjem en aften. Efter hans død, så gennemgår hun hans ting og hun gør et uhyggeligt fund, som vender op og ned på alt. Så god!

2. ‘Sara Linton & Will Trent serien’ af Karen Slaughter

Vi bliver ved Karen Slaughter. Hun har nemlig lavet en serie af bøger, hvor vi følger Sara Linton og Will Trent, et umage par, hvis liv bliver viklet mere og mere sammen, imens man læser bøgerne. Den første bog i serien med de to hedder ‘Dybt Fald’ og handler Faith Mitchell, som tager hjem til sin mor efter hun ikke har taget telefonen i noget tid. Da hun ankommer, så står døren åben og der ligger en død mand i vaskerummet. For at Faith kan finde sin mor, så er hun nødt til at få hjælp af sin politi kollega, Will Trent og læge, Sara Linton.

3. ‘Det syvende mord’ af Paul Cleave

En af mine yndlingsbøger, hvor historien er fortalt fra morderens side. I bogen, så følger vi Joe, som arbejder som rengøringsassistent hos politiet. Han holder sig for selv og gør sit arbejde. Han opsnapper, at de andre på kontoret tror, at den morder som er løs i byen har dræbt 7 kvinder, men Joe ved, at morderen kun har dræbt 6. Det er han faktisk helt sikker på han har.

Læs også: De 29 bedste serier på netflix – den største guide til netflix (efterår 2017)

gode krimier

gode krimier

gode krimier

4. ‘The Girl on the train’ af Paula Hawkins

Uh, ja, I kender sikkert allerede godt denne bog – eller også har I set filmen, som er baseret på den, men den skulle altså på listen. Den er ikke så grusom (lidt måske) men den er bare så velskrevet og fængende. I bogen, så følger vi halv-alkoholiserede Rachel, som tager toget på ‘arbejde’ hver dag. På toget kører hun forbi det samme hus hver eneste dag – og en dag, hvor hun har drukket lidt – så oplever hun noget underligt, som har noget med det hus at gøre. Eller gjorde hun? Jeg har hørt denne bog på dansk og på engelsk – den var jeg altså bare vild med!

5. ‘Kvinden i Kahyt 10’ af Ruth Ware

Bogen her handler om en journalist, som får sit livs chance og bliver inviteret om bord på luksus båd, som hun skal skrive en artikel om. Den første nat sker der dog noget underligt – hun synes, at hun kan høre støj og synes også, at hun kunne se en person blive smidt over bord men dagen efter, så er der ingen, som er blevet meldt savnet. Uh!

Læs også: De 7 bedste true crimepodcasts (der er så meget mere end SERIAL derude)

6. ‘The Lying Game’ af Ruth Ware

Også en klar favorit! Bogen handler om Isa Leigh, som sen en aften modtager en besked, hvori der blot står: “I need you”. Da hun læser den, så smider hun alt hvad hun har i hænderne og pakker en taske. Det er hendes veninde fra skolen, Kate, som har sendt beskeden og dagen efter, så står Isa og to andre skoleveninder udenfor Kate’s hus. Da de var yngre, så legede veninderne altid en lying game hvor de konkurrerede om at fortælle de bedste løgne – men er der nogen af dem, som har glemt hvad der rent faktisk er sandt og hvad der er løgn?

7. ‘Eeny Meeny’ af M. J. Arlidge

Denne bog er jeg igang med lige nu og det er ved at være alt for spændende – jeg er på 96%, så jeg er snart færdig med bogen og jeg glæder mig dæleme meget til at finde ud af hvad den slutter med! Bogen handler politibetjenten Helen og hendes jagt på en seriemoder, som altid fanger to personer for så at spærre dem inde. Når personerne er fanget, så giver hun dem en pistol med én kugle i og så skal de beslutte, hvem der må komme ud – og det er der altså kun én person der må. Historien er super dyster, meget grafisk og ikke mindst spændende!

Læs også: Lær noget nyt hver dag (om aftenen, når du vasker dit ansigt)

Prøv Mofibo gratis i 30 dage, helt uden binding

Få gratis adgang til Mofibo i hele 30 dage ved brug af koden ‘STONEMUSE’. Normalt, så får man 14 dages gratis brug, men med min kode, så får I hele 30 dage. Der er absolut ingen binding og vil du ikke fortsætte med abonnementet, så kan du blot afmelde dig igen, uden at være bundet til noget som helst.

Sådan gør du:

På computeren går du ind på Mofibo, hvor du indtaster ‘STONEMUSE’ koden. Herefter, så skal du downloade app’en i App Store eller på Google Play. Her skal du logge ind med den bruger, som du netop har oprettet. Efter de 30 dage, så fortsætter abonnementet til 129 kr., hvis du ikke opsiger det. Men no worries. Hvis du blot til prøve app’en i de 30 dage, så kommer du ikke til at betale noget som helst. Rabatkoden udløber d. 1. december 2017. Kender du ellers et par gode krimier, som jeg kan gå i gang med efter ‘Eeny Meeny’?

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.