5 gode genbrugsbutikker i Aarhus (hvor jeg har haft held til at finde gode sager)

Hvor finder du de gode genbrugsbutikker i Aarhus? Så længe, at jeg kan huske, så har jeg elsket vintage og genbrug. Desværre, så tog det lidt et backseat herinde. Det var der flere grunde til. Det var bla.a. ret frustrerende for mig ikke at kunne linke til det som jeg havde på eller kunne lide. Desværre! Det var super kedeligt gjort af mig, da der næsten kun er fordele ved at købe brugt.

5 gode genbrugsbutikker i Aarhus

Der er mange genbrugsbutikker i Aarhus. I nogle er det aldrig lykkedes mig at finde noget. I andre kommer jeg altid hjem med favnen fuld. Senest fandt Mia og jeg (fik du mon set vores IGTV HAUL med vores fund?) en masse gode sager i Fredericia. Jeg er selvfølgelig igang med at lave en guide til den by. Jeg tror aldrig, at jeg har besøgt en by med så mange (og store) genbrugsbutikker samlet et sted. Mega sejt! Anywho. Hermed mit bud på gode genbrugsbutikker i Aarhus. Skriv endelig hvis du synes, at der mangler noget på listen:

Læs også: Flere penge i 2020, bæredygtighed og fremtiden. Vi mangler et hashtag?

gode genbrugsbutikker i Aarhus

gode genbrugsbutikker i Aarhus

1. I. M. Genbrug

Denne genbrugsbutik besøgte jeg flere gange om ugen, da jeg boede på Vesterbro Torv. Det er især køkkenting (kopper, tallerkner og fine skåle) som jeg har fundet herinde. De har dog også en fin tøj-afdeling, hvor jeg har fundet flere jakker og overgangsfrakker. Hver gang, at jeg kigger deres lagen- og tæppeafdeling igennem, så har jeg lyst til at sy og lave seje tasker. Så husk at kigge det igennem også. De tager dankort og priserne er gode. Det er ikke Fredericia priser men de er stadig gode.

Info:
Nørre Allé 59
8000 Aarhus

Læs også: Sådan får jeg råd til at rejse (og 15 tips som du også kan bruge) PART TWO

gode genbrugsbutikker i Aarhus

gode genbrugsbutikker i Aarhus

2. Prag

Prag er i den dyrere ende og er en curated genbrugsbutik. Jeg synes dog stadig, at man kan gøre sig nogle ret fantastiske fund derinde – og priserne er stadig bedre end i almindelige butikker. Jeg holder altid øje med deres kimono samling og deres blazere. Prag findes også i København, hvis du er på de kanter.

Info: 
Nørregade 55
8000 Aarhus

Læs også: Nem aftensmad på 20 min (suppe med currypaste, tahin og svampe)

gode genbrugsbutikker i Aarhus

gode genbrugsbutikker i Aarhus

3. Folkekirkens Nødhjælp

Det er nok denne genbrugsbutik, som jeg besøger oftest. Den ligger tæt på de steder, hvor jeg handler ind og så har de store vinduer, hvor man kan lure ind og bedømme om det er på tide med et besøg. Det er herinde at jeg fandt min grønne jakke og min grå Hugo Boss blazer. Score! 

Info: 
Sankt Pauls Kirkeplads 17
8000 Aarhus

Læs også: Det bedste hotel i Manila (pris, beliggenhed and all that GOOD stuff)

4. Rodekassen (Kirkens Korshær)

Det her er også en god butik, som ligger godt i forhold til min rute hjem. Jeg tror, at et ‘hack’ til gode genbrugsfund, er at besøge dem ofte. Jeg ved ikke hvorfor. De butikker, som jeg besøger jævnligt i min egen by har jeg det med at finde gode sager i. Har du mon en teori om hvorfor det er sådan? Butikken her er lille, men de har mange fine vaser, skåle og blazere.

Info: 
Frederiks Allé 117
8000 Aarhus C

Læs også: Sådan laver du skygger på din tekst i Instagram stories #instagramhack

5. Soul Shine

En gammel kending, som jeg er begyndt at besøge oftere og oftere. De har nemlig lidt af det af det hele. Her kan du finde ‘Clueless’ inspirerede nederdele, kimonoer (yes, please), seje cowboystøvler og meget mere. Butikken ligger lidt skjult, den ligger bagved Grød, men den er klart et besøg værd.

Info:
Graven 24
8000 Aarhus

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Welcome to my humble abode and little part of the internet where I write about making a career in blogging, great food and travels.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.