7 efterårsfavoritter fra seje, danske mærker

Glædelig fredag! Denne weekend er virkelig tiltrængt, da ugen har stået på masser af dæjligt (husk jyde accent her) arbejde, som jeg dog glæder mig dog til at lægge det fra mig i weekenden, der har været en masse kedeligt bøvl med lejlighedssalget og selvfølgelig alt det løse. I aften får vi gæster og jeg glæder mig til at nusse lidt rundt i køkkenet og drikke et glas vin eller to! Jeg håber, at I også får en skøn weekend, derude!

Jeg elsker mit sæt fra Bruuns Bazaar (I ved, det som jeg hele tiden går i ovre på min instagram) og derfor tænkte jeg, at jeg ville dedikere dagens collage seje, danske mærker… At jeg så lige har købt for over 1000 kr., i H&M (helt spontant, that is) da jeg var på vej hjem i dag, ja, det glemmer vi så lige et øjeblik. Se med!

Læs også: Endnu en ting som jeg ikke ‘burde’ gøre (og 8 seje efterårsjakker)

Reklamelinks: 1./2./3./4./5./6./7.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.