fbpx

AirBnb i Los Angeles – sådan finder du den perfekte feriebolig

Andreas og jeg har ofte boet med Airbnb og det er altså lidt af en jungle at finde den helt perfekte feriebolig – og gennem årene har jeg gjort mig et par erfaringer, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg er stor fortaler for AirBnb, da man ofte får ‘besøgt’ nogle steder, som man ikke normalt ville og så er der bare flere amenities (hvad hedder det på dansk? faciliteter?) såsom tøj- og opvask, et helt køkken og meget mere.

Unik bolig på AirBnb i Los Angeles

Som I måske kan fornemme på det hele, så udlejer vi altid hele boliger i stedet for et værelse, da jeg gerne vil trække mig helt tilbage og ikke rigtigt tale med nogen, efter en hel dag på farten – men – det er jo forskelligt fra person til person. Hermed nogle af mine erfaringer!

Læs også: Vores smukke hus i Echo park – en anderledes måde at bo på i Los Angeles

Tjek anmeldelserne

Og ikke bare de første. Der skal gås mange igennem! Jeg går ret mange af anmeldelserne af en bestemt bolig igennem, inden jeg træffer et valg om vi skal bo der. Det, som jeg har allermest fokus på er, om badeværelser og køkkenet er rent, om der er offentlig transport i nærheden og om lejerne er søde.

Du skal holde øje med: negative anmeldelser, anmeldelser der er positive – men har et irriterende konsekvent tema, såsom vanskeligheder med at få nøglen eller problemer med afløb og hold godt øje med, hvor langt tid det rent faktisk tager at nå hen til offentlig transport.

Superhost

Gå efter superhosts, hvis du kan. Søde Lisa, som vi boede hos I Los Angeles var Superhost og der ikke en finger at sætte. Faktisk vil jeg anbefale alle at bo hos hende! En superhost gennemfører mindst 10 rejser i deres bolig om året, de svarer lynhurtigt tilbage på forespørgsler, mindst 80% af deres anmeldelser er 5-stjernede og så aflyser de sjældent. Vigtigt!

Find områder med seje Airbnb experiences

Verdens sejeste koncept jo! Inden du booker en et hus eller lejlighed, så kan du tjekke Airbnb experiences ud. I selve airbnb app’en kan man finde experiences, som er små arrangementer eller andre oplevelser, som lokale står for. Jeg opdagede først denne feature app’en få dage inden vi skulle hjem fra Los Angeles, så vi nåede ikke at opleve så meget – men man kunne bla.a. komme på forskellige street art tours, man kunne lære at lave pæn instagram mad på et af de populære spisesteder i byen eller så kunne man lære at surfe. Der var lidt af det hele og jeg skal helt sikkert huske mig selv på, at tjekke denne feature ud inden jeg skal afsted næste gang.

Læs også: En spise- og rejseguide til den fedeste bydel i Los Angeles, Echo Park

Stilen i området

Prøv at finde en bolig, som afspejler stilen i et bestemt område. Det er det, som er Airbnb’s største force og noget, som man ofte ikke får på et hotel! Los Angeles er jo sej på den måde, at der er stor forskel mellem de forskellige områder – Downtown er helt anderledes fra f.eks. Echo Park eller Silverlake, imens Venice er noget helt andet. Skal du til Los Angeles og på udkig efter nogle ‘hippe’ boliger, så vil jeg helt sikkert anbefale både Echo Park og Silverlake. Boligerne har en moderne og laidback stil i det område – og det er simpelthen så smukt.

Location, location, location

Når du har fundet en bolig, som du synes godt om, så begynd at undersøge udendørsområdet i nærheden. Er vejret skønt, så kunne det være ideelt med en strand eller en god park? Har du køkken så er det godt med supermarked i nærheden. Skal du til Los Angeles, så forsøg at finde en bolig, som ligger nogenlunde tæt på det, som du gerne vil se. Så undgår du mest mulig trafik! Og der er meget trafik.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment
  1. Rigtig god guide. Har virkelig misundt dig din airbnb i Los Angeles, så det er rart at vide, hvordan du har båret dig ad (: En af mine absolut bedste oplevelser med airbnb var da jeg for to år siden boede i et hus i den mindste lille landsby i det sydlige Kina. Selve huset var ekstremt smukt og typisk kinesisk, og så havde vi bare den sødeste private kok og ikke mindst host, der hjalp os med selv de mindste ting. Håber på at få mange lignende oplevelser i fremtiden (:
    Camilla | http://cammi.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.