5 ting ved instagram som jeg ikke fatter (men elsker alligevel)

1. Jeg fatter ikke, at jeg altid sender et like afsted når jeg støder på en avocado i mit feed og at jeg stadig kan blive imponeret over en (over) dekoreret avocadomad. Faktisk er jeg bare vild med alt hvad der har avocado på. Er der en eller anden avocadokontrakt, som man underskriver når man tilmelder sig Instagram, hvori der står at man skal elske og like avocado?

2. Jeg fatter ikke, at alle instagrammere stadig tror, at de er helt vildt unikke, når de deler et billede af en kaffekop mandag morgen og brokker sig over hvor trætte de er. Jeg er forresten selv skyldig i denne, men jeg er jo også unik!

Læs også: 70’er vibes med et twist (og verdens sejeste video app)

Reklamelinks: Skovmandsskjorte, Acne jeans, Nike sneakers via. Rezet

3. Jeg fatter ikke, at jeg bliver tiltrukket af ALT der er lyserødt. Jeg tror, at alle bloggere og instagrammere er på jagt efter den perfekte lyserøde baggrund til sine #ootd’s for det fungerer bare all the time. Jeg leder i hvert fald stadig – og overvejer endda at tage fat i ejerforeningen og høre om de ikke er med på en lyserød væg, somewhere. Faktisk, så fatter jeg ikke at virksomheder ikke udnytter dette lidt mere og gør ligesom Paul Smith butikken som tiltrækker flere hundrede instagrammere og foto-entusiaster om dagen!

4. Jeg fatter ikke, at alt hvad jeg har skrevet om avocadomadder også kan skrives om smoothiebowls. Jo mærkeligere og vildere de er pyntet, jo bedre.

Læs også: Man skal huske at fejre de ’små’ milepæle

Reklamelinks: Skovmandsskjorte, Acne jeans, Nike sneakers via. Rezet

5. Jeg fatter ikke, at jeg bruger så meget tid på det pokkers medie, men hold nu kæft, hvor jeg også elsker det!

Det var lige en tankestrøm fra mig her til eftermiddag inden jeg daffer ud af døren og skal videre til et blog arrangement. Trøjen her er fra & Other Stories (reklamelink) og er helt ny, imens bukserne fra Acne er ældgamle. Som jeg skrev på Instagram forleden, så er de faktisk næsten otte år gamle og var et af de første ‘dyre’ køb jeg nogensinde gjorde mig – ret sejt, at de har kunnet holde så længe! Og at jeg stadig kan klemme min røv i dem, selvfølgelig.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

5 Comments
  1. Hvis du ikke allerede kender hende, så skulle du tage et kig på fooddeco. Hun er virkelig god til det med avocadomadder :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.