5 ting bloggere og influencere gør (som de skal stoppe med LIGE NU)

Hermed 5 ting som bloggere skal stoppe med. Okay, jeg er skyldig i nogle af de her ting, skal jeg skynde mig at sige! Jeg elsker stadig at læse blogs og det er sjovt, at se hvor mange ting, der stadig går igen på blogs – så selvom jeg lyder lidt sur nedenfor, så er det hele skrevet i kærlighed.

5 ting som bloggere skal stoppe med

Det her indlæg er et par år gammelt efterhånden og derfor, så beskriver jeg både bloggere og instagrammere (og egentlig også youtubere) når jeg bruger ordet blogger. Læs med!

Bloggere der siger ja til ALT

Et indlæg om verdens bedste bil (selvom man ikke har tænkt sig at købe den) den ene uge, og et indlæg om verdens blødeste toiletpapir (som man ikke bruger) den næste. Jeg mener, at man kan vinkle mange ting, så det passer ind i ens univers, men sommetider, så tænker jeg bare: “øh, hvad?” og “okay, det er da verdens største løgn” og så bliver nærmest alt hvad bloggeren deler fremover, utroværdigt. Lige nu, så er troværdighed og gennemsigtighed vigtigere end nogensinde.

Læs også: Et kig på min billedvæg + de 9 bedste steder at købe kunst og plakater 

Bloggere der lister deres uge eller dage op 

Og brokker sig over at de har åh, så travlt. Hvad får jeg, som læser, ud af dét indlæg? Der skal selvfølgelig være plads til at brokke sig over tilværelsen og der skal også være plads til at humble-bragge, men behøver bloggeren at dedikere et helt indlæg til brok? Hvor er værdien for læseren, mig, i det? Ej okay, hvis jeg skal være helt ærlig, så elsker jeg lidt de der humble-bragging indlæg, hvor en blogger brokker sig over alle de samarbejder og seje ting, som de har i støbeskeen. Det er altid lidt sjovt at læse – for det er vel kun godt, at det går godt – men de skal altid lige brokke sig over det, ikke? Jeg elsker det.

Bloggere der ikke linker til de ting de viser frem

Medmindre der er affiliate på, selvfølgelig, fordi gimme dat monay.

Læs også: Blogger, uanset hvad, så skal du huske din værdi (for du HAR altså værdi)

“Jeg brygger på noget som jeg ikke kan løfte sløret for..”

Lige denne sætning eller noget der minder om, støder jeg på konstant, nærmest dagligt. Ofte er ordene efterfulgt af et par sneak peeks på Instagram eller stories, hvor personen viser et photoshoot eller et billede af sine fødder, som står et andet sted end normalt. Fortæl nu bare hvad du brygger på, altså!

Bloggere der laver ligegyldige lister

Vent lige lidt?

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

24 Comments
 1. Det og så når alle bloggere bliver sponsoreret af de samme firmaer.. Det er ikke så længe siden at ca 10 af de blogs jeg følger, lige pludselig alle sammen havde den nye parfume fra Chloe som deres yndlings. Tilfælde? I think not. Og til sidst blev det lidt for meget.
  Jeg synes det er så ærgerligt når det er SÅ tydeligt at det er reklame, det bliver bare så utroværdigt!

  1. Så enig! Eller når alle lige pludselig har den samme favorit webshop på samme tid til diverse ting. Eller når de skriver: “Jeg har fået en speciel rabatkode til jer…”, selvom rabatkoden nævnes på hjemmesiden eller 15 andre bloggere har delt en rabatkode til akkurat det samme!

   http://nouw.com/satinawandel

  2. Ja, det er super tydeligt sommetider men det er er desværre sådan kampagner er strikket sammen sommetider. Så håber jeg bare at den enkelte blogger gør det godt ;)

   Personligt så forstår ikke altid virksomhedernes valg når det kommer til kampagner, men sommetider (ofte), så vil de bare ud til så mange som muligt, på samme tid :)

 2. Hahaha dobbeltmorale er nu den bedste form for morale og selvironi er godt at have. Sjovt indlæg, og jeg må også selv erkende mig skyldig ;)

  1. Ja, og tak!
   Er nok selv skyldig i alle tingene men jeg prøver at forbedre mig ;)

 3. Haha jaer, 4’eren…. sweet baby jesus, jeg MAGTER ikke at høre om hvor travl vedkommendes uge har været. Please, vi fyrer alle rundt fra A til B til C…. så ER du vist heller ikke mere Mr Worldwide end os andre, serr. Ses snart btw, ven!

  1. Ha ha du beskriver det fandme godt! My thoughts exactly, Mr. Worldwide og det hele.
   Ses snart, seje type!

 4. Eller når bloggere viser outfit og de links de skriver er til det sted, hvor kjolen er allerdyrest (og det selvfølgelig er affiliate).. hallo, gider ikke købe Ganni til dobbelt pris på Asos, når det i forvejen er dyrt nok på deres egen webshop ;-)

  1. Jeg vidste ikke priserne var anderledes på de forskellige webshops? Jeg handler for lidt online, kan jeg fornemme!

 5. Haha, det med travlhedsindlæg er så sjov en størrelse – jeg hader nemlig dem, der får det til at lyde somom det ikke er frivilligt at have travlt. Eller endnu være, dem der så undskylder for, at de ikke har blogget i tre dage fx. Somom de er fucking verdens navle :D
  Jeg lavede i torsdags et indlæg om at have været frivilligt travl, og at det var så hyggeligt, at jeg helt havde glemt at pynte til jul, og at jeg derfor trak stikket ud, droppede job og åd marcipanbrød og så julekalender. Ikke særlig bloggercoolt indlæg :p

  – A

  1. Ja, nemlig. Det er nemlig frivilligt (for det meste) så hvorfor brokke sig? Den samtale har jeg haft virkeligt mange gange!

   Og det der med at undskylde for ikke at have blogget forstår jeg godt (man synes jo selv at det er KÆMPE stort at man ikke har blogget) men jeg prøver ikke at gøre det for… Slap af. Ha ha.

   Jeg vil dog gerne have en forklaring, hvis bloggeren har været væk i en måned eller sådan noget. Ved ikke lige hvor den skiller der ;)

 6. Jeg er så enig i flere ting du skriver.
  Det der med at folk fortæller hvor travlt de har, ja det har vi sgu allesammen…. og jeg gider ærligt ikke høre på hvor stressede andre synes de er, når jeg ENDELIG har taget mig tiden til at slå benene op og læse et blogindlæg, hvor jeg så igen bliver mødt med hvilket travlt samfund vi lever i.

  En anden ting jeg hader, er når der bliver skrevet noget som man tydeligt kan se er til EN person, altså feks hvis bloggeren ved at personen læser med, men ikke har nosser nok til at henvende sig direkte og så indirekte forsøger at fortælle/brokke sig/sige det via sin blog… den er særlig møntet på folk der for nyligt er gået fra hinanden eller som ikke kan enes med deres ekskærester i forhold til børnene -.- jeg bliver så træt…

  1. Mega god pointe, hvorfor læse et indlæg om at have travlt når man lægger sig til rette i sofaen efter en lang dag. Det vil jeg tage med mig!

   Og jeg er helt enig, når det handler om indlæg som er møntet til en person. Det er virker lidt dumt, men jeg elsker det også lidt. Drama er altid lidt sjovt fra sidelinjen, men det er måske bare mig ;)

 7. Bloggere der bruger boomerang-filteret ALT for meget Jeg så det godt første gang. #Sorry

  1. Det er sgu ikke kun bloggere der brugere Boomerang filteret ;)
   Og ja, man kan godt blive helt rundttosset af alle de boomerangs efterhånden.

 8. Hahaha, fedt, og ikke mindst sjovt, indlæg! En anden ting, som er super irriterende, er når bloggere har fået fat i en eller anden super cool ting (oftest en form for beklædning) og linker til “Similar here”, hvilket så er et affilate link til Asos/Nelly/etc. med en UTROLIG dårlig efterligning. Hader det simpelhen – bliver så skuffet hver gang :D

 9. Bloggere der brokker sig over hvor fattige de er..
  og så viser det sig, at de render på café hver anden dag, har uhørt højt madbudget, lige tager på forlænget weekend til Paris/Rom/London fordi de trænger til at slappe af, rejser til Thailand hver vinter og jeg kunne blive ved.. vi andre dødelige klager ikke (så meget) og vi har sgu ikke råd eller mulighed for at “klatte” så mange penge væk og holde fri i tide og utide :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.