5 (sundere) juleopskrifter – STONEMUSE

5 (sundere) juleopskrifter

Opskrift_på_frisk_cheesecake_7Opskrift_på_frisk_cheesecake_6Opskrift_på_frisk_cheesecake_4Opskrift_på_frisk_cheesecake_3 GETTING INTO CHRISTMAS

Jeg går ikke synderligt meget op i jul men jeg har leget lidt med tanken om at lave et par sunde og smukke opskrifter her i december, I ved, bare for at komme lidt i stemning. Da jeg søgte efter et par lister med nogle dessert-opskrifter (jeg kan bedst lidt det når de er samlet), så kunne jeg simpelthen ikke finde nogle gode nogen. Jeg lavede derfor min egen, så I også kunne få glæde af den. Læs med nedenfor.

5_sundere_juleopskrifter_dessert_2

5_sundere_juleopskrifter_dessert

CHIA GRØD MED JULESMAG HER

Hermed en opskrift fra en af mine yndlingsblogs. Alle opskrifterne på Frk. Kræsens blog er så veludførte og så er der bare sådan en fin rød tråd gennem hele bloggen, så husk at kigge forbi den. Chia-grød har jeg forsøgt med mig med et par gange (dog uden den store succes) men efter jeg prøvede det igen hos Ffood, så blev jeg overbevist at jeg skal prøve igen. Det var simpelthen så godt derinde og jeg er næsten sikker på at denne opskrift er ligeså god.

5_sundere_juleopskrifter_dessert_7

5_sundere_juleopskrifter_dessert_8
PALEO TRØFLER HER

Min mund løber i vand her. Jul forbinder jeg også med mynte og opskriften på disse trøfler med mynte er lige til at gå til. Kombinationen af mynte og mørk chokolade, tror jeg er rigtigt god. Sådan rigtigt, rigtigt god.

5_sundere_juleopskrifter_dessert_65_sundere_juleopskrifter_dessert_5 5_sundere_juleopskrifter_dessert_5

CHEESECAKE MED KIRSEBÆR HER

5_sundere_juleopskrifter_dessert_4

5_sundere_juleopskrifter_dessert_3

CHOKOLADE BARK MED EN MASSE GOODNESS HER

Det er nemt, det er smukt og så kan det kan næsten ikke smage andet end godt. Kombinationerne uendelige med sådan noget bark og så har jeg bare et eller andet for mørk chokolade. Men okay, hvem har ikke det?

5_sundere_juleopskrifter_dessert_9

5_sundere_juleopskrifter_dessert
VEGANSK BROWNIE HER

Knap så julet med en chokoladekage men med en masse tilbehør såsom nogle fine kerner fra et granatæble, flækkede mandler og måske noget appelsin, ja, så er den der altså næsten. Denne opskrift glæder jeg mig virkeligt meget til at kaste mig over! Nu vil jeg lave mig en god kop kaffe og finde ud af hvilken af disse opskrifter jeg skal prøve af allerførst.

··········

5 HEALTHY DESSERT RECIPES FOR CHRISTMAS

I searched and searched for a collection of healthier christmas dessert choices but I haven’t been able to find any, so I just created my own. I searched around on some of my favorite blogs and I think I have found some pretty good recipes. 

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments
  1. Hvor bliver jeg glad, at du synes, opskrifterne lyder lækre og for at du skriver så sødt om min blog. Tak Michelle! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.