5 steder hvor jeg ikke sparer på mine penge *moneymu$e*

Nu til noget lidt sjovere. 5 steder hvor jeg ikke sparer på mine penge. Jeg har skrevet så meget om at spare, men jeg lever også efter YoLo princippet, så tænkte, at det kunne være sjovt at remse de ting op, som jeg gerne bruger mine hårdttjente dollars på. Jeg er en nærigpind og er stolt af det, men der er også steder, hvor jeg elsker at bruge (for?!) mange penge.

5 steder hvor jeg ikke sparer på mine penge

Det her indlæg er en del af min moneymuse serie, så hvis du vil læse mange flere ting i samme kategori, så tjek de her indlæg ud: “Et rodet indlæg (flyttetanker, moNey og et velkommen til)“, “Mine økonomiske mål for 2021 *del 1*” og “5 økonomiske mål for 2021 (i 2021 vil jeg…)” plus den her fane på Instagram: MONEYMUSE.

5. Business class på lange rejser

I know. I know. Det virker som ret dumme penge, men jeg har prioriteret det her i mange, mange år. Da mine forældre fejrede 25-års bryllupsdag på Philippinerne, tilbage i 2013 eller sådan noget, så splurgede de og fløj os børn afsted på business class. Det var en oplevelse og jeg blev (desværre) hooked! Der gik nogle år, men så fik jeg endelig Andreas med på ideen om at flyve business og nu har vi været på ret mange rejser, hvor vi flyver business.

Vi er selvfølgelig ikke dumme, når det kommer til business class, da priserne svinger sindssygt meget. En business billet til Philippinerne kan koste alt mellem 9K og 25K, så der er KÆMPE forskel. Vi holder øje med nyhedsbreve og kigger altid på både economy og på business, inden vi bestiller. Hvis vi vælger at flyve economy til Philippinerne, så holder vi øje med ‘tomme’ pladser, og ser om man kan opgradere kort tid inden afrejse. En anden måde at flyve business, er ved at rejse afsted på monkey class (lol) og så opgradere på vej hjem, når man checker ind. Det er ofte en del billigere.

Læs også: 7-ish aktive rabatkoder og konkurrencer

5 steder hvor jeg ikke sparer på mine penge
5 steder hvor jeg ikke sparer på mine penge

Igen. I know. I know. Det er en dyr måde at rejse på, men for mig, så starter ferien allerede i lufthavnen, da der er lounge adgang, hvor du får mad og kaffe. Hvis du har en lang layover, så regn det med i dit budget, da du får gratis mad og drikke under hele opholdet i lufthavnen. Jeg hader at stå i kø, btw.

4. Rejser

En forlængelse af ovenstående. Hvert år, så har vi rejst mange lange ture, da det er sådan vi prioriterer vores penge. Det er en dyr fornøjelse og det tager tid at booke, undersøge og finde de helt rigtige priser, men det er altid det hele værd. Har aldrig fortrudt de penge, som jeg har brugt på en rejse. Ever. Jo der var lige dengang til Paris for mange år siden. Har været der én gang og aldrig igen… men okay. Det var også pengene værd, nu hvor jeg tænker over det. Fandt ud af at der er steder, som jeg ikke skal prioritere og selvom andre kan lide det, så behøver det ikke være noget for mig.

3. God mad

Det her handler ikke om decideret pris. Så mange penge bruger jeg heller ikke på mad. Det jeg mener er, at jeg ikke sparer på ‘hvad jeg har lyst til at spise’. Giver det mening? Jeg elsker pomfritter. Always have and always will. Så jeg spiser det ofte, også selvom det ikke er godt for mig. Ligesom med alt andet i livet, så spiser jeg mad efter ‘alt med måde’ princippet. Livet er sgu for kort til at nægte dig selv det mad, som du har lyst til.

2. Læring, hobby og udstyr

Jeg bruger mange penge på det her. Dumme penge, sommetider. Jeg ser en sej video med en fisheye linse på Instagram – og jeg køber en fisheye linse. Bruger den én gang. Finder ud af den måske ikke er noget for mig. Rinse and repeat. På den anden side, så er det vigtigt for mig og mit arbejde, at jeg bliver bedre til de ting, som jeg laver – og at jeg hele tiden er på dupperne.

Video produktion i form af reels og stories, var ikke i kortene for bare to år siden, men jeg har lært mig selv hvordan – og jeg har investeret i kurser, e-bøger, godt udstyr og gode programmer, som Adobe pakken og VSCO.

Læs også: Cookies med kardemomme (som bare blir’ bedre og bedre)

5 steder hvor jeg ikke sparer på mine penge
Stonemuse Philippinerne

1. Streaming services

Covid har ødelagt det her for mig. Jeg mindes, at jeg før har skrevet om, at man skulle gennemgå sine streamningtjenester, for at se om man brugte for mange penge på det. I år, start 2021, så har jeg alt for mange services, men YoLo. It’s a pandemic. Jeg abonnerer lige nu på Hayu, YOUTV, Amazon Prime Video, Netflix selvfølgelig, HBO, Apple TV og… Føler jeg mangler et eller andet, men der er nok at vælge imellem!

Således! De 5 steder hvor jeg ikke sparer på mine penge. Det her indlæg er som sagt en del af min moneymuse serie, så hvis du vil læse mange flere ting i samme kategori, så tjek de her indlæg ud: “Et rodet indlæg (flyttetanker, moNey og et velkommen til)“, “Mine økonomiske mål for 2021 *del 1*” og “5 økonomiske mål for 2021 (i 2021 vil jeg…)” plus den her fane på Instagram: MONEYMUSE.

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Wontons med oksekød (omg this is so SO good)
En huskeliste til Japan (de 8 ting du skal vide)
Opskrift på peanutsauce (som kan spises til ALT)
Et rodet indlæg (flyttetanker, moNey og et velkommen til)
Opskrift med østerssauce ( feat. *meatballs* og champignon)
7 serier på Netflix (som jeg troede var dårlige men faktisk er ret gode)
Et godt hotel i Tokyo (billigt og autentisk)
Ovnbagte rejer med panko (og min basisopskrift på dressing)