5 skønne asiatiske opskrifter

Jeg beklager på forhånd! Resten af denne uge, kommer der endnu flere opskrifter (på både mad og cocktails) herinde, da det lige er det som fylder rigtigt meget for tiden, så I må lige bære over med mig! Jeg har ikke lige været den bedste til at planlægge denne uge, rent indholdsmæssigt og ja, det er bare typisk mig.

 

Her til aften, skal vi have fokus på det asiatiske køkken, som elsker. Det har sneget sig ind på mig, men det er som om, at efter jeg er begyndt at spise krydret og stærk mad – så er det altså at gå tilbage til det ‘gamle køkken’ og derfor er de her retter ofte på menuen hjemme hos os. Læs med!

 

Læs også: Et godt (køkken) tip til dig som altid liiige mangler en dåse kokosmælk

Opskrift på min to-go salat (som jeg altid laver når det skal gå HURTIGT)

 

Vegetarisk, sund og smuk ikke mindst. Hermed opskriften på en af de retter, som jeg laver allermest. Jeg er stadig i gang med lege lidt med sriracha saucen, men den er på vej!

Nemt, lækkert og sundt tilbehør » ovnbagte grøntsager med et ‘asian twist’

 

Det perfekte tilbehør til det meste. Det er en billig ‘side dish‘ som ser ret imponerende ud på ethvert bord.

Opskrift på sunde, ovnbagte kyllingebidder med kokos og lime

 

En skøn kombination af alle mine yndlingsting – kokos, lime og så selvfølgelig peanutsauce, som passer til alt.

/>

Opskrift på nem og HURTIG pho suppe (den tager altså kun 1/2 time at lave)

 

Denne ret kræver et helt specielt ‘glas’ som kun kan fåes i de asiatiske supermarkeder, men når I får fingrene i den, så ændres jeres verden! Simpelthen det bedste lille køkken hack!

Jeg ELSKER Japan – opskrift på simpel tempura (og dyppelse dertil)

 

Ikke den smukkeste omgang tempura, men smagen var der og efter et par forsøg, så blev min dej (og dermed resultat) meget bedre.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.