5 gode serier og film som du skal se på Netflix denne weekend

Reklame | Jeg ved ikke med jer men søndag for mig, er ofte lig med planlægning af ny uge – vi har gjort lejligheden helt ren, vasket tøj og fået pakket til vores rejse (som starter i morgen eftermiddag, sgu) og fået arbejdet igennem nede på Dokk1. Nu tror jeg, at vi skal se nogle serier i sengen, imens vi venter på en levering fra Just Eat. What mo’ do ya need? Forrige uge bestilte vi fra Havnens Perle som er ægte og dansk grill-mad men sommetider så er det altså bare det, som man har lyst til, tømmermænd eller ej. Nu til 5 gode serier og film, man kan se på Netflix lige nu:

Black Mirror

Denne serie er nok på toppen af min top fem og jeg har set mange serier (mangler du inspiration til flere serier, så læs med her: De 29 bedste serier på netflix – den største guide til netflix) og sæson 4, som landede på Netflix mellem jul og nytår skuffede absolut ikke! Vi endte faktisk med at se hele sæson 4 imens vi lå og havde det ret så dårligt, der den 1. januar, men vi kunne simpelthen ikke lade være. Ikke alle afsnit er lige stærke, min egen favorit er ‘Black Museum’, men de er alle et kig værd. Helt kort, hvis I ikke kender den, så handler serien om teknologi og de fordele, og ikke mindst, ulemper denne kan føre sig. Alle afsnit er helt forskellige så det er en ny historie hver gang – og de er ofte ret uforudsigelige. SE DEN!

Læs også: De 10 bedste serier som kan ses på HBO Nordic (lige nu)

Reklamelinks: Resume trøje, Hay ‘softice’ tallerken

The 9th life of Louis Drax

Det er ikke så tit, at jeg anbefaler film på Netflix, da jeg er en ægte binge watcher af serier, men denne film var så hyggelig og fin (og underlig) at jeg blev nødt til at anbefale den. Filmen handler om drengen Louis Drax, som har overlevet 8 mærkelige ulykker i sit korte liv – og efter den seneste ender han så i et mærkeligt koma, hvor han svæver mellem fantasi og reality. En hunky psykolog prøver så at finde ud af hvorfor han hele tiden ender i de her ulykker og forsøger at hjælpe ham, imens han ligger i koma. En smuk og lidt underlig film, som klart er et kig værd!

Alias Grace 

Fun fact; Alias Grace, spilles faktisk er samme skuespiller, som spiller Louis Drax’ mor og det lagde jeg faktisk slet ikke mærke til, for jeg begyndte at skrive det her indlæg, selvom jeg både så film og serie ret tæt på hinanden. Jeg har faktisk skrevet om denne serie, men I får den lige igen: “Denne serie er baseret på Margaret Atwood’s bog af samme navn – og efter at jeg havde set ‘the Handmaids Tale’ af samme forfatter, så vidste jeg bare, at jeg også måtte give denne et skud. Serien handler om Grace, som tidligere er husholderske, men som nu sidder i fængsel pga. mordet af hendes chefer. Hun har siddet i fængsel i mange år, da en psykolog gerne vil møde hende for at høre hendes historie og prøve at finde ud af om hun rent faktisk har begået mordene – og hvorfor?”

Læs også: Den ultimative guide til god tømmermænds-mad på Just Eat

Reklamelinks: Lyserød Hay tallerken, Hay ‘softice’ tallerken

Devil

Jeg ved, at Ditte kan skrive under på, at jeg HADER at køre i elevatorer (ved dæleme ikke hvordan jeg klarede en tur på 52 etager, da jeg var i Tokyo) og jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg satte den her film på, men det gjorde jeg. Filmen handler nemlig om en tur i en elevator, hvor alt som kan gå galt, selvfølgelig går galt. Det er en gyser og den er lidt b-films agtig, men jeg har godt underholdt – og bange.

Dark

Det her er nok en af de smukkeste serier, som jeg har set længe! Serien ‘Dark’ er en tysk serie (who would have known at de kunne lave så smukke serier) handler om en by, Winden, hvori to unge børn forsvinder kort tid efter hinanden. Vi følger så 4 forskellige familier, som alle sammen bor i byen. De kender alle sammen hinanden fra dengang de var børn og de er alle forbundet med hinanden  – på en eller anden måde. Der er mange personer at holde styr på, men det er også noget af det, som gør den god – man kan nemlig ikke sidde med din telefon imens man ser med, da man måske ender med at gå glip af noget vigtigt, som binder det hele sammen. Uhyggelige huler, Stranger Things og tidsrejser med et twist af tysk, yes please.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
 1. Jeg har lige set både Alias Grace og Black Mirror (slugte sæson fire den samme dag, den udkom og jeg havde ventet sååå længe og så spændt!) og elskede begge! Så forresten The Handmaids Tale filmen, der er lavet i 90’erne på DR for et par dage siden, og den var såååå dårlig, at det næsten var en skændsel haha! Kan ikke vente til sæson 2 <3

  1. YAY! Er glad for at høre at det ikke kun er mig, som ikke kan lade være med se serier LYNHURTIGT, når de er gode ;)

   Puh, og tak for THT tippet om ikke at se filmen. Den kunne jeg nemlig godt finde på at se fordi serien er så nice – men nu gider jeg sgu ikke!

 2. Hej Michelle.
  Rigtig god artikel. Jeg er også serienørd :o) men forleden faldt jeg over en stand-up’er på netflix. Gabriel Iglesias. Jeg siger dig han er sjov. Især showet “The Fluffy Movie”. Jeg har set den 3 gange, og jeg morer mig hver gang. Han er mester i at fortælle historier om hans liv, hans papsøn og hans ven Martin. Nu kender jeg ikke lige din humor, men prøv at se ham. Tak for en flot blog.

  1. Hej Martin! Tak og tak for ‘serie’ tippet. Er endnu ikke hoppet på stand-up bølgen på Netflix endnu, men giver 100% denne et et skud. Tak!

 3. En anden serie, jeg var SÅ imponeret over og vild med; The end of the fucking world. Jeg synes den er SÅ god, og jeg slugte den på få dage.

  1. Uh, godt at høre! Har set traileren et par gange og var lidt bange for, at den var lidt for ‘kliche agtig’ men nu skal den helt sikkert ses. Tak for tippet, glæder mig til at se den :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.