5 serier, film, bøger og random stuff som du IKKE skal bruge tid på lige nu (medmindre..)

…du kan lide lidt selvpineri, selvfølgelig. First of all. Har du fået set Bloodride på Netflix, som jeg anbefalede for at par dage siden? Hvis jeg, helt kort, skal komme ind på hvad Bloodride handler om, så er det en norsk antologi serie og derfor er alle seks afsnit er helt forskellige – alle er med en uhyggeligt twist, dog. Jeg er bare vild med den og ville ønske der var flere afsnit. Well done Netflix og ikke mindst, Norge!

Just random stuff

Nu til listen her. Nedenfor har jeg samlet nogle af mine yndlings bøger, serier, film, og whatever, som er ekstra uhyggelige at give sig i kast med pga. den periode, som vi er i nu. Jeg har altid tænkt, at det var meget overdrevet, når mennesker blev portrætteret som egoistiske i krisesituationer men altså… They proved me wrong. Kort, vil jeg lige nævne, at jeg ikke forsøger at lave sjov med den situation, som vi er i nu. Den er sindssyg og noget, som vi ikke har prøvet før. Jeg synes bare, at det er interessant med denne form for underholdning lige nu. Og synes egentlig også at det var interessant før. Forresten, hvis du er på jagt efter mere positive serier, så vil jeg anbefale dig at tjekke denne liste ud: 7 serier på Netflix (som jeg troede var dårlige men faktisk var ret FANTASTISKE).

5. The Walking Dead

Denne serie finder du på HBO. Der er mange sæsoner efterhånden men det er især den første sæson, som er meget… Hmm… Relevant lige nu. Her ser man nemlig hvordan samfundet langsomt styrter sammen efter en virus har overtaget verdenen. Man starter med at følge politibetjenten Rick Grimes, som vågner op på et hospital. Hans dør er blokeret og han har svært ved at komme ud, men da han endelig får den lirket op, så er der helt stille udenfor. Elsker den første sæson, så se eller gense den!

Læs også: 6 gode genbrugsbutikker i Aarhus (hvor jeg har haft held til at finde gode sager)

4. Doomsday Preppers

Andreas og jeg så denne serie slash dokumentar dengang den kom ud. Jeg ved ikke hvordan. Sikkert på en ferie. Det er næsten altid på ferie at vi lærer nye serier at kende, da vi sætter et eller andet random på, når vi slapper af på hotellet efter en lang. Især i USA viser de serier på en underlig måde, synes jeg. Andre der har bemærket det? De kan dedikere sendefladen til et program (føles sådan i hvert fald) og dagen efter viser det de samme igen. Giver det mening? Oh well. Nu til Doomsday Preppers.

I dette program følger vi en række mennesker, som på hver deres måde, gør klar til apokalypsen. De tror, at den er lige på trapperne og det er super spændende (og lidt sjovt) at se hvordan de hver især forbereder sig. Doomsday Preppers har jeg ikke kunnet finde nogen steder, udover på Youtube. Derinde kan du slash vi heldigvis finde ret mange afsnit. Alle samlet i en gruppe. Der er dog nogen, som man ikke kan se på Danmark. Se den!

3. I am Legend

Denne film kan ses på Netflix. Du har sikkert allerede set den, men måske det er på tide med et gensyn. Filmen handler om Robert Neville, som ikke ved om han er det eneste overlevende mennesker efter et menneskabt virus har overtaget verden. That’s all I am gonna say about this one! Nej vent. Hunden…

2. World War Z

Denne bog læste jeg for mange år siden og ligesom med ‘I am Legend’ så er det måske på tide med et gensyn eller genlæs. Jeg læste den fysiske version dengang, men for tiden er jeg vild med Mofibo, så måske den skal i ørerne denne gang. Imens jeg går en tur langs vandet. Alene. Den findes også i filmversion på HBO, hvis du er mere til filmversion, men jeg synes personligt ikke, at den er særligt flot lavet. World War Z handler om en pandemi, som hurtigt har overtaget alt.

Læs også: Professionelt navlepilleri og lidt om at få hovedet ud af sin egen…

1. Ten Cloverfield Lane

Jeg har lige fundet ud af at man kan se film på Youtube. Ja, jeg er måske late to the party angående det, men altså, det er 10 Cloverfield Lane kan ses lige nu. Jeg elsker denne film. Andreas og jeg så den for et par år siden uden forventninger, og vi snakker stadig om den. Den overraskede nemlig på flere måder! Filmen handler om en ung kvinde, som vågner op i en underjordisk bunker. Det sidste hun husker er et biluheld. I bunkeren er der også to mænd, som insisterer på at hun ikke kan gå ud, da jorden er blevet ubeboelig. Filmen er 100% prisen værd. Det synes jeg at i hvert fald at den er. Find den på Youtube her. Lad mig høre hvad du tænker om den, hvis du ser eller allerede har set den.

That’s all folks

Jeg håber du kan bruge min lidt underlige liste af ting. Husk endelig at tagge mig på Instagram, hvis du vælger at sætte nogen af de her ting på, hjemme hos dig selv. Hvis du også skal i køkkenet, så kan jeg anbefale denne opskrift: Nemme karameller med kondenseret mælk (nemme, hurtige, syndige, PERFEKTE). Jeg bliver tagget jævnligt og får set så mange versioner af de her karameller. Det gør mig så pokkers glad!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. TWD kan også ses på viaplay og yousee. Begyndte forfra på den tilbage i januar, og den er stadig vanvittig god!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til STONEMUSE som er mit lille hjørne af internettet. Jeg er vild med Japan men er ikke japansk, I’m working smarter not harder, og nårh ja, så er jeg vild med engelske gloser. Her kan du læse meget mere om mig og klik endelig rundt everywhere.