Jeg viser 5 gode køb til foråret frem (spring I’m counting on you)

Go shorty it’s your birthday! Så er jeg tilbage med en ny, lille video ovre på los kanallos – selvom det måske ligner at den kun handler om sokker, omend de er flotte – så lover jeg jer, at jeg viser mere end bare sokker derhenne. Jeg har faktisk filmet en hel (forårs) haul med nogle nye favoritter, som jeg glæder mig til at hoppe i, når vejret engang bliver bedre.

Og så skal jeg bare lige finde ud af alt det her med indhold til videoer. Jeg havde selvfølgelig ikke fået taget nogle billeder til indlægget her imens jeg lavede videoen – så derfor nogle billeder af nogle fine sokker, som jeg tog i forbindelse med noget andet. Jep, jeg tager billeder af sokker sommetider. Okay, det var nok om sokker… Se videoen nedenfor:

Læs også: Den fineste hverdags-pyjamas og lidt om (lille bitte) huskøb

Her til sidst, så vil jeg (endnu engang) blot ønske jer en god weekend og opfordre jer til at følge mig inde på min lille video kanal. Det er ikke fordi, at jeg regner med at opdatere derinde all the time, men jeg har da planlagt et par videoer allerede, så husk at følge med derinde.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.