5 personer som du SKAL følge på instagram

… fordi de er SÅ pokkers inspirerende! I dag, der tænkte jeg, at det kunne være sjovt at dele nogle af mine favorit instagrammere. Jeg finder det vildt inspirerende, at nogle kan formå at smide billeder op, som inspirerer mig HVER gang. Det er sgu lidt vildt, synes jeg!

Generelt, så følger jeg personer, som har skabt deres eget lille univers, og som altid har en rød tråd mellem alle deres billeder. De er gode til at fange stemninger og det er især, de her stemninger, som jeg bliver tiltrukket af.

wilderness
 
Insta: @copenhagenwilderness

Copenhagen Wilderness’ univers er simpelthen så smukt og så er jeg vild med, at hun er SÅ vild med planter, som jeg selv er. Jeg ville ønske, at jeg kunne omgive mig med endnu flere planter, men det er næsten ved at blive for meget herhjemme. Hendes profil er spækket med virkeligt smukke stemnings-billeder fra hendes hjem, fra naturen og rejser.

camilla-pihl
 
Insta: @camillapihlno

Jeg håbede lidt, at jeg ville støde på Camilla Pihl, da jeg var i Oslo, men det gjorde jeg desværre ikke – selvom jeg stalkede hende ret meget på snapchat, imens jeg var derhenne. Anywho, Camilla’s univers er smukt, hun bor smukt, hun er smuk og så virker hun så overskudsagtig i alt hvad hun gør. Hvis I ikke kender hendes blog, så synes jeg også, at I skal tjekke den ud. Den er så fin og hyggelig!

josefinhj
 
Insta: @josefinehj

Ung, smuk, tynd og rig. Jeg er vild med det! Hver gang, jeg åbner instagram, så tjekker jeg gerne Josefine’s billeder ud – det er både fordi jeg ved at der ALTID er nye billeder at finde, men det er også forbi at hendes billeder altid er smukke og gennemtænkte. Det er hendes flotte, tynde og lange stænger (og hendes rå outfits) som virkeligt inspirerer mig.

emilysalomin
 
Insta: @emilysalomon

Endnu en dansker som gør det rigtigt godt i min bog, er Emily Salomon. Ligesom Camilla Pihl, så udstråler Emily bare overskud – og det er i alt hvad hun gør. Om det er på blog-fronten, mad-fronten eller bolig-fronten, så er der bare dømt overskud – og smukke billeder. Altid.

josefin
 
Insta: @josefinsoso

Josefin’s blog har jeg fulgt i mange, mange år selvom hun skriver på svensk. Hendes univers, både på bloggen og på instagram er så gennemført og inspirerende. Det er lidt som om, at hun KUN omgiver sig med smukke ting og smukke mennesker. Hvis jeg boede alene, så tror jeg, at jeg ville bo helt ligesom hende – dvs. alt for mange planter, pyntepuder og en masse fluffy møbler.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.