Seværdigheder i Tokyo (5 ting du SKAL opleve)

Nogle af mine yndlings  seværdigheder i Tokyo, værsgo! Her til morgen, så havde jeg bare sådan brug for en dosis Tokyo, so here we are. Endnu en guide til en af de sejeste byer i verden, som jeg håber, at jeg kan besøge igen inden for den nærmeste fremtid. Jeg krydser fingre! Anywho. Hermed en lille guide til seværdigheder i Tokyo og gode områder, som som du skal besøge, hvis du er på de kanter.

Seværdigheder i Tokyo

Keramik, Little Korea, Borderless museet (som du sikkert har set på Instagram) og et sejt hipsterområde, som bugner af gode kaffebarer og vintage butikker. Der er selvfølgelig mange flere områder, som du skal besøge i Tokyo, men de her steder er mine favoritter og nogle af dem, som står klarest i min hukommelse.

Skal du til Tokyo og vil have endnu flere guides, så tjek de her indlæg ud: Et godt hotel i Tokyo (som både er smukt, billigt og autentisk), 10 gode restauranter i Tokyo (en rejse- og spiseguide til Tokyo), En pakke- og huskeliste til Japan (de 8 ting du skal vide inden du tager afsted) og så har jeg delt en masse tips i mit Tokyo highlight på Instagram. Nu til selve guiden!

Læs også: Opskrift på vietnamesisk pandekage (en laber bánh xèo-ish med the WORKS)

seværdigheder i Tokyo
seværdigheder i Tokyo
Seværdigheder i Tokyo (5 ting du SKAL opleve) 3
Seværdigheder i Tokyo (5 ting du SKAL opleve) 5

Kappabashi Street

Aldrig har jeg fået så mange spørgsmål angående shopping og jeg beklager, at jeg har været så langsom til at få lavet det her indlæg. Jeg skulle lige have samlet tankerne. Eller noget! Kappabashi Street er stor shoppinggade, hvor du kan finde alt til at drive restaurant. Nu tænker du sikkert: “Okay, men jeg driver ikke en restaurant” og nej, det gør jeg heller ikke, men det betyder KERAMIK. I massevis!

Jeg kan ikke komme med konkrete butiknavne eller adresser, da vi fandt en masse gode på hovedgaden. Så mit seneste tip sådan set bare – explore Kappabashi Street! Og hav plads i bagagen til alle mulige skønne ting til køkkenet.

Læs også: Sådan får jeg råd til at rejse (del 2)

seværdigheder i Tokyo
seværdigheder i Tokyo
seværdigheder i Tokyo
Seværdigheder i Tokyo (5 ting du SKAL opleve) 10

Shimo Kitazawa

Endnu en seværdigheder i Tokyo. Kan man kalde et område for en seværdighed? Oh well! Hvis du elsker kaffe (who doesn’t?) og vintageshopping, så er det her stedet for dig. Vi kendte ikke til det her område før vi tog afsted på vores seneste tur, men det skulle være et af de hippeste steder i Tokyo. Og det føles også sådan. Se det lige!

Menneskerne her var så cool og det føltes bare helt anderledes end andre steder i Tokyo, på en eller anden oldschool måde. Gode vintagebutikker, som du skal besøge er Ragtag (mærkevarer, gode priser), New York Joe Exchange (dyrt men seje varer), Flamingo (også lidt dyrt men virkelig seje ting) og Chicago. Der er dog mange flere, så ligesom med Kappabashi, så er det bare med at gå på opdagelse.

Læs også: Et godt hotel i Tokyo (som både er smukt, billigt og autentisk)

seværdigheder i Tokyo
seværdigheder i Tokyo
Seværdigheder i Tokyo (5 ting du SKAL opleve) 14
Seværdigheder i Tokyo (5 ting du SKAL opleve) 16

Koreatown (Shin Okubo)

Vi havde oprindeligt planlagt at bruge et par dage i Korea på vores seneste tur til Japan, men endte med at tage til Osaka og Kyoto i stedet. Ville bare blive i Japan, you know! Heldigvis så findes der er et lille udpluk af Korea, lige i midten af Tokyo! Området hedder Shin Okubo og et et tætpakket område med MASSER af koreansk mad, K-POP i alle butikker (yas, punkt 7) og de vildeste butikker med k-beauty.

Vi vendte tilbage til området mange gange, da det lå tæt på vores hotel – og jeg kan klart anbefale, at komme tidligt på dagen som muligt. Gaderne bliver nemlig så tætpakkede senere på at dagen. De fyldte gader er naturligvis også en oplevelse værd, men for pokker, hvor er det crazy.

Læs også: De 9 bedste markeder og loppemarkeder i (og omkring) Aarhus

seværdigheder i Tokyo
seværdigheder i Tokyo
Seværdigheder i Tokyo (5 ting du SKAL opleve) 20
Seværdigheder i Tokyo (5 ting du SKAL opleve) 22

Teamlab Borderless

Det her var den vildeste oplevelse! På det her digitale museum, så bliver der leget med lys, lyd og rum. Hvis du fulgte mig på Instagram den dag, hvor jeg besøgte det her sted, så… No regrets! Der blev spammet igennem og jeg ville gøre det igen. Hvis du gerne vil se billeder og videoerne derfra, så kan du tjekke mine highlights fra Tokyo. Åh. Det her var bare en fantastisk oplevelse og museet levede fuldt op til mine forventninger. Vi havde det så sjovt derinde.

Vi ankom så tidligt, som vi orkede og var en del af den første ‘runde’ af besøgende den dag. Vi nåede ikke at stå i kø ret længe, men da vi kom ud igen, så var køen sindssygt lang. Hvis du kan, så tag afsted så tidligt som muligt! Heldigvis, så lukker de kun et vist antal mennesker ind ad gangen, så selvom der er mange mennesker inde i selve udstillingen, så føles det ikke crowded og der er mulighed for at tage mange billeder.

Du kan faktisk ikke lade være med at tage billeder. Jeg elskede det. Intet mindre. Vi bestilte billetter online en dag eller to før, men husk at undersøge dette i god tid, da museet er et must visit.

Læs også: Guide til Ebeltoft (sådan kan du bruge en dag i den fine by)

seværdigheder i Tokyo
seværdigheder i Tokyo
seværdigheder i Tokyo
seværdigheder i Tokyo

7 Eleven & Family Mart

Det her er lidt et LOL tip, men Japan’s mange convenience store’s er simpelthen bare i destination i sig selv. Morgenkaffe, morgensnack, når du skal hæve penge, frokost, dessert, når du skal have pomfritter (yes, den er god nok), Hello Kitty buns, lune supper, når du skal have et stort måltid på hotelværelset efter en lang dag på farten og meget mere! Der er det hele i deres ‘kiosker’ eller hvad pokker man skal kalde dem. And I miss them! 

Således! En lille guide med seværdigheder i Tokyo.

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
De 5 bedste podcasts i 2021 *both new and old*
Opskrift på hurtigt naan brød (kun 30 min og uden gær)
Rejseguide til Berlin (her skal du spise god mad, bo på hotel og hænge ud)
Sådan får jeg råd til at rejse *del 2*
Det har været en rejse (og jeg gik lidt amok i Hunkemöller)
Vi har været husejere i en måned *1 month update*
Opskrift på nem limetærte (med meget få ingredienser)
Verdens lækreste dressing med sambal oelek