5 nye (og super gode) serier på Netflix som du skal binge-watche lige nu:

Inden jeg begynder at lave alle mine Japan guides. Der er mange! Så ville jeg lige dele et par Netflix anbefalinger. Inden vi rejste, så havde jeg det her indlæg i tankerne, men du ved hvordan det er, når man skal rejse. Det går lidt hurtigt! Husk også at læse: “De 37 bedste serier på Netflix – en guide til gode serier (2019)” og lad mig endelig høre, hvis du kender til at par nye, gode serier på Netflix, som fortjener en plads på listen.

Okay, let’s get to it. Det er ikke kun helt nye serier, som jeg kommer ind på her. Den kommer også til at indeholde serier, hvor der er kommet nye afsnit indenfor de seneste par måneder. Læs med!

Læs også: Hvornår og hvordan skal du markere med reklame på Instagram?

Nye serier på netflix

Nye serier på netflix

Nye serier på netflix

You

Stalker serien over dem alle. Med Gossip Girls’ Dan Humprey i hovedrollen. Hvem havde troet, at han ville være så god til det? Hmm. Det giver helt sikkert mening, at lonely boy ville ende, som stalker. Ej, okay, jeg stopper nu. Serien her er baseret på bogen af samme navn. Hovedpersonen Joe ligner så meget den Joe, som jeg forestillede mig, da jeg læste bogen i sin tid. Serien handler om stalkeren Joe, som bliver forelsket i en pige, og så skal han bare have hende. Skal.

Bandersnatch

Jeg er stor, stor fan af Black Mirror og jeg var super excited, da Bandersnatch landede på the flix. Det er egentlig en film, som knytter sig til hele Black Mirror’s serieunivers, hvor fokus er på teknologi. Både fordelene og ulemperne ved fremtidens eventuelle teknologi. Den interaktive film Bandersnatch, skal du se på computeren, så du kan tage valg imens du ser den. Målet er, som jeg forstår det, at færdiggøre et computerspil, som bliver anmeldt i TV og som får de famøse 5 stjerner.

I filmen, tager du så en masse valg på vegne af hovedpersonen. Hovedpersonen er en ung spiludvikler, som kæmper med at få færdiggjort spillet og han vil gøre alt for at få spillet færdiggjort. ALT. Jeg er ikke helt oppe og ringe over filmen og handlingen, men for pokker, hvor var det sjovt at prøve! Jeg glæder mig til at se hvad Netflix og andre finder på med formatet.

Russian Doll

Uh, denne serie var så god og underlig! Den handler om ung kvinde, Nadia, som ender med at dø imens hun er til sin egen fødselsdagfest. Kort tid efter hendes død, så slår hun øjnene op igen. Det går hurtigt op for hende, at hun bliver ved med at dø – og at hun genlever samme aften, hver gang hun vågner. Serien er så fin, hyggelig og underlig. I loved it. 

Læs også: Nem aftensmad på 20 min (thai-landsk suppe med rød karry, tahin og svampe)

Nye serier på netflix

Nye serier på netflix

One Day at a Time

Jeg kan ikke helt forklare hvad det er, som jeg kan lide ved denne komedieserie. Den er ret plat på overfladen, men den dykker hele tiden ‘ned’ og tager dybe, store emner op – afsnittene kan f.eks. handle om PTSD, det at springe ud for sine forældre og livet som en minoritet i USA. Helt kort, så handler serien om nyskilt latina-mor, sådan beskriver Netflix hende, som opfostrer sine to børn med “hjælp” fra sin traditionelle mor.

Rita Morena (bedstemoren) er forresten så, så sjov i den! Alt kan ske i den og jeg kun anbefale dig at se den. Husk at give den et par afsnit inden du danner mening om den.

RuPaul’s Dragrace

En klassiker, som efterhånden skal ses. Der er en ny sæson i gang på Netflix og den er så god. Som jeg har skrevet i min Netflix guide: “Serien som giver mig et smil på læben og som bare gør mig så underligt glad. I det her konkurrence program, så skal drag queens konkurrere med hinanden om at være den bedste til det de gør. Det lyder måske kedeligt og der gik også LANGT tid før at jeg gad at se den, men hold nu op… hvor jeg blevet vild med den! De er pokkers smukke, det er sjovt og så er serien krydret med politiske budskaber.

Det var mit bud på 5 nye serier på Netflix som skal ses. Vi ses ovre på Instagram og husk endelig at tjekke ind igen, hvis du skal til Japan eller overvejer at tage dertil. Jeg kommer nemlig med en masse guides (og meget andet, naturligvis) den kommende måned. Be there or be square! 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.