5 nemme (og asiatiske) opskrifter som du skal prøve denne uge #happyasian

Labre asiatiske opskrifter. Here you go! Jeg elsker at lave mad for tiden. Jeg mistænker lidt at det er pga. Simplefeast som Andreas og jeg har haft de seneste par uger. Vi har nemlig haft run på her efter sommerferien sluttede og det har betydet mindre overskud i køkkenet. Når vi så har fået levering mad de første tre dage i ugen, så har overskuddet været der til at prøve nye ting af!

5 Asiatiske opskrifter

Anywho. Det var ikke mad-levering som det skulle handle om i dag. Det skulle derimod handle om asiatisk mad. Husk også at læse det her indlæg (20 ting du skal komme i kurven i et asiatisk supermarked) som handler om hvad du skal have i kurven, når du besøger et asiatisk supermarked. I mange af opskrifterne her, så er der en masse gengangere af ting, som jeg køber sådan et sted og jeg ser det som stables i et køkken. Hvis du gerne vil lave en masse asiatisk mad, that is.  Hermed 5 nemme (og asiatiske) opskrifter.

Læs også: Labre jeans, kardemomme-snurrer og den mest personlige video til dato

Opskrift på nemme og lækre fiskenuggets (a.k.a. små stykker panko kærlighed)

Det her er så nemt at det nærmest er en ikke-opskrift. Jeg har altid holdt mig fra at panere ting, da jeg har haft det indtryk at det var bøvlet og rodede for meget. Det kan dog gøres meget simpelt og uden det helt store bøvl! De her små torskebidder er så lækre og det føles altså lidt dekadent at panere sin egen fisk.

Læs også: Opdatér soveværelset i løbet af et par timer med (verdens sMukkeste) tapet

Opskrift på nemme forårsruller med østershatte og kål (asian approved)

Jeg har delt denne opskriftutallige gange, men det er altså også bare en vinder. Det er en vinder fordi de er nemme at lave (omend lidt tidskrævende) og så er de altid en crowdpleaser. Altid! Er du nogensinde stødt på nogen, som ikke kunne lide forårsruller? I think not!

Læs også: En kombination af dårlig søvn og lidt for meget kaffe (goodbye JODEL)

Opskrift på vietnamesisk pandekage (en laber bánh xèo-ish med the WORKS)

Jeg bliver så pokkers glad når jeg ser de her billeder. Det her var nemlig så ufatteligt godt (hvilket jeg tror at man godt kan fornemme udfra indlægget, som jeg skrev i sin tid) og så er det også en super nem opskrift. Husk at lave tilbehøret også! Det er kombination af det hele som gør denne (umiddelbart) simple ret så lækker!

Læs også: En kombination af dårlig søvn og lidt for meget kaffe (goodbye JODEL)

Nem aftensmad på 20 min (thai-landsk suppe med currypaste, tahin og svampe)

Hvis du har alle ingredienser til denne suppe, så er den på bordet i løbet af 20 minutter. Den kan pimpes med dine yndlingsgrøntsager og… burde egentlig snart bikse denne nemme suppe sammen igen.

Læs også: 5 områder og seværdigheder du SKAL opleve i Tokyo (according to me of course)

Spicy wok med rød karry, rejer og broccoli #sofastbutsogood

Endnu en lynhurtig ret som du også kan have på bordet i løbet af 20 minutter. Jeg elsker de her hurtige og alsidige retter, som ligesom med opskriften over denne er hurtig at bikse sammen, når du har købt de rigtige ting. Jeg har sagt det før men siger det gerne igen: “Skynd dig forbi dit lokale, asiatiske supermarked”. Det er en guldgrube!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til STONEMUSE som er mit lille hjørne af internettet. Jeg er vild med Japan men er ikke japansk, I’m working smarter not harder, og nårh ja, så er jeg vild med engelske gloser. Her kan du læse meget mere om mig og klik endelig rundt everywhere.