5 måder du kan forbedre din nattesøvn (og dit humør)

Let’s talk about sleep! Selvom Andreas og jeg er i midten af tyverne, så føler vi os aldrig helt voksne – men en lørdag for et par uger siden, så føltes det næsten som om, at vi er det. Først spiste vi nemlig skøn morgenmad på Bernth og Co. (vi læste også hver vores avis imens vi var der) og derefter hoppede vi i vores lånte bil og tog forbi SengeSpecialisten for at snakke om søvn og kigge på senge – så det var en ret ‘voksen’ lørdag vi havde os! Vi prøvede ivrigt de mange senge, vi fik en masse information om søvn og vi endte også med at vælge en lækker Dunlopillo seng, men I skal nok høre meget mere om selve sengen en anden gang.

I dag, skal det nemlig handle om hvordan man optimere sin søvn og hvilke små ting, man kan gøre for at gøre sin søvn endnu bedre. Som I måske har luret på min Instagram, så er jeg begyndt at lege lidt med video og sådan en vil jeg gerne dele med jer i dag. Efter vores besøg hos SengeSpecialisten er jeg blevet lidt af en søvn-nørd og det snakker jeg lidt om i videoen nedenfor. Jeg deler også fem små tips, som kan gøre ens nattesøvn (og derved ens humør) lidt bedre. Se med!

Læs også: Vigtigheden af god søvn (og lidt om performance)

Jeg håber, at I kunne lide videoen og så vil jeg godt lige tilføje, at jeg jo er ret ny til det her video halløj, så bær gerne lidt over med mig! Forresten, så giver jeg ikke meget for Black Friday (altså fyr den af, men det er ikke noget for mig) men hos SengeSpecialisten så er der nogle vanvittige tilbud at hente. Tjek det ud! Tilbuddene gælder hele weekenden og det er noget nær de bedste priser jeg har spottet til året Black Friday.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.