5 labre konkurrencer (vind sager fra Ganni, Isabel Marant, Neye og Maybelline)

Jul er lig med konkurrencer og forsødelse i blog-, youtube- og instagramland og jeg har selv fingeren med i hele 4, næsten 5 stykker af dem, lige nu. Det er nogle ret gode konkurrencer, hvis I spørger mig og så er der faktisk ret store vinderchancer. Læs med!

Reklame: Første konkurrence, som jeg vil dele i dag, skød jeg i gang på min egen instagram i går. På den, udlodder jeg alt hvad I ser på billedet (okay, det er faktisk mere end hvad man kan se på billedet) til hele to heldige vindere. Jeg er ret vild med Gigi’s kollektion, som hun har lavet i samarbejde med Maybelline, men min FAVORIT er helt sikkert jetset-paletten, som har ALT hvad man har brug for, imens man er på farten. Og nårh ja, så indeholder den også min yndlingshighligher som jeg nærmest misbruger disse dage. Deltag lige her.

Læs også: Her kan du få fingrene i Gigi’s nye make-up kollektion

Reklame: Den anden konkurrence, er en konkurrence, hvor jeg udlodder to tasker, som jeg har udvalgt på Neye’s pæne, nye webshop. Begge tasker er ret sporty i det og er vist hvad man kalder for ‘mande tasker’ men jeg ville nu mene, at man sagtens kan bruge begge. Jeg har i hvert fald tænkt mig at stjæle begge tasker fra Andreas. Deltag lige her.

Reklame: Den tredje konkurrence, sker ovre hos @mnretailaarhus, som er den officielle profil for Isabel Marant og Marc Jacobs butikken i Aarhus. Jeg har haft et samarbejde kørende med begge butikker og lige nu udlodder Isabel Marant et par af de populære Nowles boots på deres instagram indtil i morgen, søndag. Deltag lige her. Fordi jeg kender de to butikker så godt efterhånden, så ved jeg, at de sætter endnu en laber konkurrence i gang på søndag. Der udlodder de noget fra Marc Jacobs og jeg er sikker på at det bliver så lækkert! Deltag lige her når konkurrencen bliver annonceret i morgen.

Læs også: Den perfekte julegave til ham (og den nemmeste måde at købe gaver i år)

Reklame: Den femte og sidste konkurrence udlodder jeg på min instagram i morgen. Jeg vil ikke skrive alt for meget om den endnu, men det bliver måske/måske ikke noget med et lille gavekort, som kan bruges på bla.a. Ganni, Gestuz og Stine Goya. Deltag lige her, når jeg skyder konkurrencen i gang i morgen, søndag.

Blot en lille servicemeddelse herfra og hav nu en skøn weekend!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.