5 køb der har gjort det nemmere for mig at starte op igen (efter ferien)

Reklame | Så er jeg tilbage på min pind efter en dag på farten. Jeg har haft to kaffeaftaler, jeg har skudt billeder for en kunde nede i byen og så har jeg netop købt en stor håndfuld blomster, så kan jeg tage endnu flere billeder til endnu en kunde! Jeg kan mærke at folk så småt er ved at komme tilbage fra ferien, så jeg har også skullet besvare en masse mails, imens jeg har været på farten i dag, så der har været nok at se til. På den gode måde.

Som jeg skrev i forrige uge, så har jeg valgt at gå efteråret i møde (yes, jeg går bare ud fra at sommeren er forbi) med denne ‘herre’ taske fra Adax. Den er god for der er nemlig plads til det hele! Computer, kamera, notesbøger i flertal, ja, der er sgu plads til det hele og så er den også behagelig at have på skulderen, hvilket er supervigtigt for mig, da jeg altid har alle de her ting med på farten. Altid!

Læs også: Sådan når du mere hver dag – mine 5 bedste tips til produktivitet og motivation

Jeg har valgt at style den med en mindre taske fra Adax, som jeg bruger sammen med den store – i den har jeg alle de små ting, som jeg hele tiden skal have frem såsom nøgler, pung (denne er også fra Adax og der er plads til det hele), en lille notesbog og høretelefoner – og det er bare skønt man ikke skal rode den rundt i den store hver gang jeg skal betale eller låse min cykel op. Har jeg ikke computer med, så er alle mine ting også samlet i den lille, som er lige til at svinge over skulderen og så er jeg klar til at gå. Mega smart!

Reklamelinks: Mine notesbøger (er de ikke bare smukke?) er forresten fra &OtherStories og de er på udsalg, så man kan spare 70% på den lille sorte og den store med striber.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.