5 HJEMMESIDER (SOM MAN SKAL BESØGE HVIS MAN ER UINSPIRERET ELLER UMOTIVERET) – STONEMUSE

5 HJEMMESIDER (SOM MAN SKAL BESØGE HVIS MAN ER UINSPIRERET ELLER UMOTIVERET)

Så er det mandag, og det er sådan rigtig mandags-agtig en af slagsen, så jeg tænkte, at det kunne være interessant, hvis jeg delte nogle af de blogs og hjemmesider, som jeg besøger når jeg mangler et skud inspiration eller bare skal motiveres til at arbejde igennem. Jeg håber, at I kan bruge listen og skriv endeligt, hvis I kender nogle gode sider, motiverer og som I gerne vil dele!

Career Girl Daily

Det her er min go-to hjemmeside, når jeg skal inspireres på arbejdsfronten. Derinde er der en hulens masse indhold om motivation, inspiration, interviews med seje og kreative personer, der står en masse om at være selvstændig og egen chef – og så er der selvfølgelig en hulens masse andet som hører under ‘career girl‘ fanen. Siden bliver opdateret fire gange om dagen, så jeg er tit lige inde og lure, for at se om der er noget nyt indhold derinde.

Goop

Spørg mig ikke hvorfor, men jeg er vild med Gwyneth Paltrow (lidt for) dyre Goop univers. Jeg besøger jævnligt hjemmesiden for at blive inspireret på mad-, livsstils-og arbejdsfronten og så er der faktisk nogle ret interessante artikler imellem. Siden bliver konstant, så man kan nemt lige klikke ind og få et skud motivation! Jeg vil forresten virkeligt gerne prøve nogle af alle de spændende (og igen, dyre) produkter, som de sælger derinde! Brain dust, anyone?

The Wonder Forest

The Wonder Forest, startede med at være en ‘almindelig blog’ men nu har den udviklet sig til et univers, hvor kreative personer på nettet skriver artikler om en masse forskellige emner indenfor feltet ‘kreativ entreprenørskab’ og blogging. Jeg føler seriøst at nærmest alle artikler derinde, er relevante for mig, så måske de også er noget for jer?

Apairandaspare

Verdens pæneste og mest brugervenlige blog, som jeg jævnligt besøger for at blive inspireret på alle mulige fronter. Geneva, som står bag, er virkeligt kreativ (hvordan hun kan finde på alle de der DIY projekter forstår jeg ikke) og så lever hun af sit online univers, som har vokset sig kæmpestort. Virkeligt inspirerende og jeg synes simpelten, at hendes blog er så flot.

I am a food blog

Det her er faktisk en madblog og er meget anderledes end de andre hjemmesider på listen, men er simpelthen vild med måden billederne er taget herinde. Som jeg skrev her, så forsøger jeg at blive bedre til at fotografere og hive kameraet frem i 2017, og når jeg læser med her, så bliver jeg endnu mere motiveret. Altså, hvor fine er de her billeder ikke lige?

God mandag derude!

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments
 1. God bud, jeg har aldrig rigtig læst goop, men det kunne godt være jeg skulle give det endnu et try!
  Vil gerne tilføje:

  – Into the gloss’ topshelf indlæg, især hvis man som jeg, er typen der altid har lyst til at kigge i folks toiletskabe.
  – freunde von freunden, mange fine interviews og billeder af folk runt omkring i europa hjem og workspaces.
  – refinery29 (hvis nu man ikke har overspringhandlinger nok)

  1. Uh, jeg lapper også into the gloss i mig og Refinery ryger jeg også sommetider ind på! Freunde von freunden kender jeg SLET ikke, så det vil jeg tjekke ud med det samme! :)

   Tak for tip :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.